icon

Ako sa má Zuzana Závodská?

19. aug 2025

Nevieme niekto,ako sa má Zuzana Závodská? Na net už nič nepridáva a celkom by ma zaujímalo,čo na nové v živote.

anonym_3ca964
19. aug 2025

@anonym_autor kto to je

anonym_5e04c8
19. aug 2025

to meno počujem prvý krát

pribinak
19. aug 2025

Toto je nejaká skrytá reklama na nejakú influe…

hopatko
19. aug 2025
@pribinak

Toto je nejaká skrytá reklama na nejakú influe…

@pribinak je to uz v tejto dobe influencerka, mala alebo ma stranku a blog Aestheholic, inak je to prepustena byvala moderatorka z TA3, podla mna keby ju zbadas tak si spomenies. Prepustili ju lebo si dovolila zrecenzovat kozmetiku nejakej celebritnej estetickej kozmeticky, a jej sa to nepacilo, ak si dobre spominam. Nechcem menovat, ale pamatam si jej meno.

pribinak
19. aug 2025
@hopatko

@pribinak je to uz v tejto dobe influencerka, mala alebo ma stranku a blog Aestheholic, inak je to prepustena byvala moderatorka z TA3, podla mna keby ju zbadas tak si spomenies. Prepustili ju lebo si dovolila zrecenzovat kozmetiku nejakej celebritnej estetickej kozmeticky, a jej sa to nepacilo, ak si dobre spominam. Nechcem menovat, ale pamatam si jej meno.

@hopatko dik za info, idem pozrieť

anonym_5e04c8
19. aug 2025

Braňo závodský - to je tiež podobné meno. novinár.

muchotrafka298
19. aug 2025

Ona natacala videa na platene platformy, neviem ci stale toci.

mirage
19. aug 2025

aj mna to zaujima, prijemna, inteligentna, rozhladena baba, je na IG, ale tam ma profil sukromny, naposledy som videla jej vlog na YT, kde vravela o novom partnerovi.

kritizovala Alenu Pallovu

anonym_aba9e9
19. aug 2025
@hopatko

@hopatko nie kozmeticku, ale doktorku
Alenu Palovu, tu jej znacku Ala Palla , akože načo takéto ohľady

hopatko
19. aug 2025
@anonym_aba9e9

@hopatko nie kozmeticku, ale doktorku
Alenu Palovu, tu jej znacku Ala Palla , akože načo takéto ohľady

@anonym_aba9e9 ohlady mozem mat predsa ake chcem ja, je to pre mna esteticka kozmeticka, nazyvaj ju ako chces ty.

autor
19. aug 2025

To je taká "doktorka" ako "doktor" kotlar 😆

hopatko
19. aug 2025
@anonym_autor

To je taká "doktorka" ako "doktor" kotlar 😆

@anonym_autor tak nejak som to myslela 😁