Ako sa má Zuzana Závodská?
Nevieme niekto,ako sa má Zuzana Závodská? Na net už nič nepridáva a celkom by ma zaujímalo,čo na nové v živote.
@anonym_autor kto to je
to meno počujem prvý krát
Toto je nejaká skrytá reklama na nejakú influe…
Toto je nejaká skrytá reklama na nejakú influe…
@pribinak je to uz v tejto dobe influencerka, mala alebo ma stranku a blog Aestheholic, inak je to prepustena byvala moderatorka z TA3, podla mna keby ju zbadas tak si spomenies. Prepustili ju lebo si dovolila zrecenzovat kozmetiku nejakej celebritnej estetickej kozmeticky, a jej sa to nepacilo, ak si dobre spominam. Nechcem menovat, ale pamatam si jej meno.
@pribinak je to uz v tejto dobe influencerka, mala alebo ma stranku a blog Aestheholic, inak je to prepustena byvala moderatorka z TA3, podla mna keby ju zbadas tak si spomenies. Prepustili ju lebo si dovolila zrecenzovat kozmetiku nejakej celebritnej estetickej kozmeticky, a jej sa to nepacilo, ak si dobre spominam. Nechcem menovat, ale pamatam si jej meno.
@hopatko dik za info, idem pozrieť
Braňo závodský - to je tiež podobné meno. novinár.
Ona natacala videa na platene platformy, neviem ci stale toci.
aj mna to zaujima, prijemna, inteligentna, rozhladena baba, je na IG, ale tam ma profil sukromny, naposledy som videla jej vlog na YT, kde vravela o novom partnerovi.
kritizovala Alenu Pallovu
@hopatko nie kozmeticku, ale doktorku
Alenu Palovu, tu jej znacku Ala Palla , akože načo takéto ohľady
To je taká "doktorka" ako "doktor" kotlar 😆
To je taká "doktorka" ako "doktor" kotlar 😆
@anonym_autor tak nejak som to myslela 😁

Je aktivna na IG https://www.instagram.com/zavodska_zuzana/