icon

Ako sa pije medovina?

zuzinka888
5. dec 2022

Zienky, dostala som k sviatku takuto fľaštičku. Ako sa toto podava- z coho sa pije? Mam to naliat ako vino? Ci do poldecaku ako tvrde?? Ci do plastu ako na trhoch???🤣🤣(srandujem). Vazne ako to nalievate?

Ako sa pije medovina?
kova85
5. dec 2022

ako tvrde nalievam

janikk54
5. dec 2022

ako si nalejes, tak budes mat :D ale z tohto by som sa teda opit nechcela :D jednoznacne by som neulievala viac ako do stamprlika, uff :D

elenajezova
5. dec 2022

Medicína je mňamózna....💖💖😀😀😀 Ja ju nalievam do štamperlíkov. ...Ale na chate pod Rysmi som ju píla aj z klasickej šálky....😀

elenajezova
5. dec 2022

Samozrejme, že je to aj medicína, ale malo tam byť medovina...😂😀😂

deti95060810
5. dec 2022

keby si bola z bližšia tak ti nalejem z našej čo nám ostala z min. roka - aby si nemusela načínať fľašku
.... to je hnuuus.

sense
5. dec 2022

V pohári na dezertné víno a hlavne nie do plná 🙈

paloma32
Autor odpoveď zmazal
bilancia
5. dec 2022

mna by zaujimal rozdiel medzi vcelovinou a medovinou

aalt
5. dec 2022

@bilancia ak tym narazas na moj odkaz, tak osobne si myslim ze ziadny. Proste tito svoju medovinu nazvali vcelovina. Ako maju svoju "recepturu", ale to ma asi kazdy producent.

natassha1
5. dec 2022

ako nic :D

simca06022011
5. dec 2022

treba to vyskusat, ta vcelovina ma inu chut, kupovala som ju roky ako vianocne darceky klientom :D doslova je medova.
Inak ju podavam vo whiskey poharoch, neviem ci sa tak ma.. ale mne sa to tak paci :DDD

lenka2710
5. dec 2022

@zuzinka888 ja to lejem do pohárov na whisky 😂 medovinku ja môžem 😅

saxana000
5. dec 2022

Ak studenu tak do decoveho na stopke.ak zohrievanu tak do pohara na whiskey

bilancia
5. dec 2022

@aalt ano, len ma to napadlo, tak som vygooglila aj ,rozdiel je vo výrobe : Včelovina kvasí v nízkych teplotách okolo 17 °C. Tento spôsob výroby je náročnejší, no odmenou za trpezlivosť je, že v nápoji sa lepšie zachovajú chuťové nuansy medu.