Ako sa počíta vek psa?
Ako pocitat vek psa? Ak sa narodila 9.10. Tak az 9.1 ma 3 mesiace, ci podla tyzdnov÷4?
ako manžel...
9.1.
Si robíš srandu, že dvaja dospelí ľudia nevedia vypočítať vek čohokoľvek podľa kalendára? 🙈🙈🙈 všimla si si vôbec, že kalendárny mesiac (okrem bežného februára) má viac ako 4 týždne? 😳
Týždeň má 7 dní, mesiac 28-31 dní. Ak chcete rátať vek podľa týždňov (teda kedy šteňa môžete zobrať od matky napr), tak je to proste v týždňoch. Ak to chcete rátať v mesiacoch aby ste mohli oslavovať, tak vždy 9.v mesiaci je šteňa o mesiac staršie. A 9.10.2022 bude mať rok, teda 12 mesiacov…. Alebo mu to rátajte najbližších 15 rokov v týždňoch, to už je na vás…
Dakujem dievcata. Ste ma moc nepotesili, ale viete..... sme dvaja levi 😅
@sissy27 aby ta neposralo 🤗.... vazne? To mi je novinka, ze su mesiace ktore maju aj 31 dni. Dneska kvoli tomu nezaspim.
Očividne to pre teba novinka je, keď nechápeš, že od 9.10. uplynú 3 mesiace práve 9.1. a bude to 14 týždňov a 1 deň…
Fúha, rátať nevie ale drzá je ako ploštica
@bambulienka25 toto ani matematika nie je, veď je to kalendár preboha 🤦🏼♀️ Tak snáď hodiny slečna pozná, aspoň digitálne…
@bambulienka25 aj hodina slovenského jazyka bola asi dištančne "dvaja levi"
Takze podla tvojho ratania by mala mat jeden rok skor ako 9.10. ? Akoze 4x12, cize uz za 48 tyzdnov?

Nevieme sa s chlapom zhodnut.ja tvrdim tyzdne÷4 a on, ze 3 mesiace este nemala, ze ich bude mat az 9.1