Ako sa pripraviť na DM Ženský beh 2025?
Ahojte žienky, šťastné MDŽ ❤️ 🥳 zakladám túto diskusiu, aby sme sa mohli motivovať v príprave na beh, prípadne ak máte nejaké otázky ohľadom organizácie 🤗
@lucka27391 beh je 20.9. A môžeš si vybrať 4km alebo 10km 🤗 dnes je registrácia za zvýhodnenú cenu 🥳 https://www.dm-zenskybeh.sk/
No zacat behat asi tak sa treba pripravit 🙂 a pripadne kupit bezecke tenisky
Ked mne sa tak nechce...behat...registrovat som sa uz registrovala 🤣
ja sa tesim, je mi jedno aky cas, ake umiestnenie…atmosfera bola minuly rok skvela, to sa aj bezalo hned inak, trufla som si len na 4km, ale tentoraz skusim 10 😉 dnes som aj zabehla 10 ci to zvladnem a na moje prekvapenie to celkom islo. casu dost do septembra
@nattyond prečo je registrácia až 25 eur? čo všetko táto suma zahŕňa?
@natuskacicuska3 akoze preco 🙂 no lebo taka je cena startovneho a to je jedno z tych nizsich startovnych poplatkov vzhladom na to, ze dostanes v startovacom balicku plno vyrobkov a este obcerstvenie pred/pocas/po, medailu po dobehu (pri ostatnych behoch dostanes to obcerstvenie, medailu, tasku plnu useless materialov a su raz take drahe)
@natuskacicuska3 asi najmenej som platila 20€ za beh. organizacia toho vyzaduje ludi, taska plna vyrobkov a vzoriek je od sponzorov, ale potom su tam veci ako moderator, fotograf, technicke zabezpecenie, satne, obcerstvenie, medaile…v Rakusku je zensky beh tiez, tam je cena myslim 50-60€…za mna cena uplne v poriadku
@natuskacicuska3 ahoj, ako píšu baby, pri registrácii dostaneš plnú tašku produktov z DM, po dobehu medailu a občerstvenie 🤗 k tomu je celodenný program pred Euroveou, množstvo stánkov, šatne, fotografi na celej trase a môžem povedať, že celkovo profi organizácia 🤗 väčšinou sa behy pohybujú od 20€, je to štandardná cena. Ja idem v máji na oveľa menší v BA ZOO, cena bola rovnaká a to tam nemám ani medailu a o dosť menej občerstvenia a stánkov 😊
@nattyond aj ja chystám, už sa veľmi teším. Chcela som ísť aj minulý rok, no nevidalo.😔Dúfam, že tento rok si to užijem, raz toľko. Toto je jedno krásne podujatie, ktoré spojuje nás ženy.❤️dm toto naozaj chváli, že niečo také vôbec zorganizovali. Najkrajšie bežecké podujatie na Slovensku je práve dm ženský beh, ktorý už tu je niekoľko rokov a stále nás dokážu čímkoľvek prekvapiť.✊🍀Žienky run, run, run🏃
Pre mna je prave tento beh peknou ukazkou spolupatricnosti. Potrebovala som sa predychat, chvilu som kracala a baby okolo mna hned zacali povzbudzovat, ze to zvladnem, nech pokracujem…csob je oproti tomu velmi o supereni, tam su ludia (dost casto muzi), co to beru priserne vazne, kazda sekunda sa im rata a nehanbia sa strkat laktami alebo druhym pomalsim vulgarne nadavat. na dm behu vysmiate tvare, skvele podujatie
Ahojte, ak je niektora z vas uz zaregistrovana na 4 km beh a vie, ze nepojde. Rada by som listok vzala. Dik.

@nattyond kedy je beh? A koľko km? 😊