icon

Ako sa pripraviť na DM Ženský beh 2025?

nattyond
8. mar 2025

Ahojte žienky, šťastné MDŽ ❤️ 🥳 zakladám túto diskusiu, aby sme sa mohli motivovať v príprave na beh, prípadne ak máte nejaké otázky ohľadom organizácie 🤗

lucka27391
8. mar 2025

@nattyond kedy je beh? A koľko km? 😊

nattyond
autor
8. mar 2025

@lucka27391 beh je 20.9. A môžeš si vybrať 4km alebo 10km 🤗 dnes je registrácia za zvýhodnenú cenu 🥳 https://www.dm-zenskybeh.sk/

petamich
8. mar 2025

No zacat behat asi tak sa treba pripravit 🙂 a pripadne kupit bezecke tenisky

Ked mne sa tak nechce...behat...registrovat som sa uz registrovala 🤣

nattyond
autor
8. mar 2025

@petamich pôvodný názov bol iný, ale admin zas zaúradoval 🤣 ja sa tiež premaham, keďže som necelých 5 mesiacov po pôrode, ale každým razom je to lepšie 🤩✌🏼

petamich
8. mar 2025

@nattyond ja to mam od porodu vo vlnach (maly uz my vyse tri), najskor sa nedalo, potom super a odkedy som spat v praci, kstastrofa 🥹 ale nevadi, uz som sa prihlasila, idem behat! 💪🏻 drzim nam paste a prajem silnu volu a vytrvalost

tana85
8. mar 2025

ja sa tesim, je mi jedno aky cas, ake umiestnenie…atmosfera bola minuly rok skvela, to sa aj bezalo hned inak, trufla som si len na 4km, ale tentoraz skusim 10 😉 dnes som aj zabehla 10 ci to zvladnem a na moje prekvapenie to celkom islo. casu dost do septembra

natuskacicuska3
10. mar 2025

@nattyond prečo je registrácia až 25 eur? čo všetko táto suma zahŕňa?

petamich
10. mar 2025

@natuskacicuska3 akoze preco 🙂 no lebo taka je cena startovneho a to je jedno z tych nizsich startovnych poplatkov vzhladom na to, ze dostanes v startovacom balicku plno vyrobkov a este obcerstvenie pred/pocas/po, medailu po dobehu (pri ostatnych behoch dostanes to obcerstvenie, medailu, tasku plnu useless materialov a su raz take drahe)

tana85
10. mar 2025

@natuskacicuska3 asi najmenej som platila 20€ za beh. organizacia toho vyzaduje ludi, taska plna vyrobkov a vzoriek je od sponzorov, ale potom su tam veci ako moderator, fotograf, technicke zabezpecenie, satne, obcerstvenie, medaile…v Rakusku je zensky beh tiez, tam je cena myslim 50-60€…za mna cena uplne v poriadku

nattyond
autor
11. mar 2025

@natuskacicuska3 ahoj, ako píšu baby, pri registrácii dostaneš plnú tašku produktov z DM, po dobehu medailu a občerstvenie 🤗 k tomu je celodenný program pred Euroveou, množstvo stánkov, šatne, fotografi na celej trase a môžem povedať, že celkovo profi organizácia 🤗 väčšinou sa behy pohybujú od 20€, je to štandardná cena. Ja idem v máji na oveľa menší v BA ZOO, cena bola rovnaká a to tam nemám ani medailu a o dosť menej občerstvenia a stánkov 😊

kvetinka_2
19. mar 2025

@nattyond aj ja chystám, už sa veľmi teším. Chcela som ísť aj minulý rok, no nevidalo.😔Dúfam, že tento rok si to užijem, raz toľko. Toto je jedno krásne podujatie, ktoré spojuje nás ženy.❤️dm toto naozaj chváli, že niečo také vôbec zorganizovali. Najkrajšie bežecké podujatie na Slovensku je práve dm ženský beh, ktorý už tu je niekoľko rokov a stále nás dokážu čímkoľvek prekvapiť.✊🍀Žienky run, run, run🏃

nattyond
autor
20. mar 2025

Tak baby, registrácia je spustená 2 týždne a polka lístkov fuč 🤯😳 ak poznáte niekoho, kto sa chce pridať, netreba zaváhať 🤗

tana85
20. mar 2025

Pre mna je prave tento beh peknou ukazkou spolupatricnosti. Potrebovala som sa predychat, chvilu som kracala a baby okolo mna hned zacali povzbudzovat, ze to zvladnem, nech pokracujem…csob je oproti tomu velmi o supereni, tam su ludia (dost casto muzi), co to beru priserne vazne, kazda sekunda sa im rata a nehanbia sa strkat laktami alebo druhym pomalsim vulgarne nadavat. na dm behu vysmiate tvare, skvele podujatie

monika_gre
1. júl 2025

Ahojte, ak je niektora z vas uz zaregistrovana na 4 km beh a vie, ze nepojde. Rada by som listok vzala. Dik.

nattyond
autor
3. aug 2025

Tak čo baby, poctivo trénujete? 🤩❤️