icon

Ako sa pripraviť na koncert Bryana Adamsa?

28. júl 2025

Ahojte, prvý krát ideme na väčší koncert ( Bryan Adams v BA). Koncert začína o 20:00 treba tam prísť skôr? Alebo ako to vlastne chodí ?

petamich
28. júl 2025

Podla toho, ci mate miesta na sedenie alebo na statie, ci chces stat pred podiom 🙂 su ludia co cakaju aj hodiny pred alebo minimalne, ked sa otvara "brana" a ti co sedia kludne mozu prist na 19:45 (zrejme aj tak bude nejaky predskokan atd.)

nattyond
28. júl 2025

Určite si dajte časovú rezervu - ak idete autom, budete minimálne 10-15 min parkovať, kým sa dostanete dnu, tak ďalších 15 min. Ono sa to nezdá, ale všetko je pri tej mase ľudí pomalšie. Dajte si pozor na zakázané predmety, najlepšie len malé kabelky s telefónom a peňaženkou, nech sa nezdržujete na kontrole 😊 k tomu aby mal každý svoj lístok s QR kódom a užite si 🥳

muchotrafka298
28. júl 2025

Ja tam idem tiez na nepridem skor ako o 19,45. Aby som bola vnutri. Lebo mam listok na sedenie, takze moje miesto mat budem. Na statie ak idete, tak treba prist skor.
Co sa tyka parkovania, tak tam je na uliciach parkovacia politika, cize nezaparkujes hocikde a pod stadionom je sice parkovisko, ale ma dost malu kapacitu (lebo patri hotelu). Ak chcete ist autom, treba bud prist vyrazne skor alebo zaparkovat v okoli, ak sa najde miesto. 5 minut peso je napriklad OC Central, kde mozete parkovat par hodin zadarmo. Len si treba zistit, dokedy je otvorene parkovisko.

sissy27
28. júl 2025
@muchotrafka298

Ja tam idem tiez na nepridem skor ako o 19,45. Aby som bola vnutri. Lebo mam listok na sedenie, takze moje miesto mat budem. Na statie ak idete, tak treba prist skor.
Co sa tyka parkovania, tak tam je na uliciach parkovacia politika, cize nezaparkujes hocikde a pod stadionom je sice parkovisko, ale ma dost malu kapacitu (lebo patri hotelu). Ak chcete ist autom, treba bud prist vyrazne skor alebo zaparkovat v okoli, ak sa najde miesto. 5 minut peso je napriklad OC Central, kde mozete parkovat par hodin zadarmo. Len si treba zistit, dokedy je otvorene parkovisko.

@muchotrafka298 parkovacia politika v tejto lokalite neznamena, ze tam nemozes parkovat. Kludne mozes, len si za to zaplatis.

muchotrafka298
28. júl 2025
@sissy27

@muchotrafka298 parkovacia politika v tejto lokalite neznamena, ze tam nemozes parkovat. Kludne mozes, len si za to zaplatis.

@sissy27 ano to je jasne, ze tam zaparkovat mozes a platis za to, ale v tej lokalite je neskutocne tazke najst parkovacie miesto aj pre rezidenta, nieto pre navstevnika. A hlavne vecer.

sissy27
28. júl 2025
@muchotrafka298

@sissy27 ano to je jasne, ze tam zaparkovat mozes a platis za to, ale v tej lokalite je neskutocne tazke najst parkovacie miesto aj pre rezidenta, nieto pre navstevnika. A hlavne vecer.

@muchotrafka298 co ja viem, chodim tam pomerne casto v roznych casoch a vzdy najdem v pohode miesto. Aj ked teda v case koncertu to bude problem a rovnako to bude problem aj v centrali ci vive. Ale proste moze tam parkovat.

autor
29. júl 2025
@muchotrafka298

@muchotrafka298 ďakujem, ideme Boltom, tiež máme miesta na sedenie. Takže fajn keď stačí prísť až takto, stihnem ešte oddýchnuť, lebo budem dlho cestovať do ba 😅

muchotrafka298
29. júl 2025
@anonym_autor

@muchotrafka298 ďakujem, ideme Boltom, tiež máme miesta na sedenie. Takže fajn keď stačí prísť až takto, stihnem ešte oddýchnuť, lebo budem dlho cestovať do ba 😅

@anonym_autor podla toho co som si vygooglila on zacina spievat o 20.00 - 20.30.

mk1111111111
29. júl 2025
@muchotrafka298

@anonym_autor podla toho co som si vygooglila on zacina spievat o 20.00 - 20.30.

@muchotrafka298 ak ma predskokana, tak sa nevie, kedy zacne. Ak nema, tak taketo hviezdy zvacsa - 99% zacne na minutu presne, nie ako nase niektore"celebritky"

muchotrafka298
29. júl 2025
@mk1111111111

@muchotrafka298 ak ma predskokana, tak sa nevie, kedy zacne. Ak nema, tak taketo hviezdy zvacsa - 99% zacne na minutu presne, nie ako nase niektore"celebritky"

@mk1111111111 zaciatok vies len odhadnut podla predoslych koncertov. Kedze mam miesto, pride mi to zbytocne tam byt dve hodiny skor.. Na listku je napisane 20,00 tak tam pridem jasne ze kusok pred.
Bola som na koncertoch a velkych a nikdy tam nebol vtedy zaciatok na minutu presne. Robbie Williams, Coldplay, Justin Timberlake, oni vsetci zacinali okolo 20,45-21,00, nikdy to nebolo uplne presne v kazdom meste v rovnakom case.

paola881
29. júl 2025
@muchotrafka298

@muchotrafka298 brány otvárajú 18:30 , idem tam pracovne ako zdravotný dozor , takéto mám info . Jeho koncert začína 20:00 , myslím , že bude pred ním spievať Čekovský

muchotrafka298
29. júl 2025
@paola881

@muchotrafka298 brány otvárajú 18:30 , idem tam pracovne ako zdravotný dozor , takéto mám info . Jeho koncert začína 20:00 , myslím , že bude pred ním spievať Čekovský

@paola881 dakujem Ti za info. Ja mam listky na sedenie a pridem na 20,00 (chcem tam byt medzi 19,30-19,45). Mne tam netreba byt skor. To nie je koncert, kde bude 10 tisic divakov, takze nepredpokladam extremne rady na vstup.

paola881
29. júl 2025
@muchotrafka298

@paola881 dakujem Ti za info. Ja mam listky na sedenie a pridem na 20,00 (chcem tam byt medzi 19,30-19,45). Mne tam netreba byt skor. To nie je koncert, kde bude 10 tisic divakov, takze nepredpokladam extremne rady na vstup.

@muchotrafka298 určite tam nebude tlačenka , takže ten čas je v pohode . Uži si koncert 🙂

muchotrafka298
29. júl 2025
@paola881

@muchotrafka298 určite tam nebude tlačenka , takže ten čas je v pohode . Uži si koncert 🙂

@paola881 dakujem ty tiez. Hlavne, nech tam nemusite kriesit nejakych odpadnutych od horka a vydychaneho vzduchu.

gagus
30. júl 2025

Naposledy bryan nezacal nacas, koncert zacal asi s polhodinovym meskanim, ale jeden nikdy nevie