icon

Ako sa robí tento účes?

krasnyden49
20. nov 2019

Ahojne, prosím Vás, neviete niekto ako sa robí takýto účes? Ďakujem

Ako sa robí tento účes?
flientica
20. nov 2019

Normalne zmyt vlasy, trosku vyfukat nech to ma objem a potom uz len spravit zehlickou take "strapate" vlny, precesat a zalakovat

nikpa
20. nov 2019

@krasnyden49 toto je účes? Ráno keď sa zobudíš prehod vlasy na jednu stranu a máš

ivkazba
20. nov 2019

@nikpa niektoré aj toto musíme dlho tvoriť 😉 ja keď ráno vstanem, vyzerám ako vypelichynec 😀
@krasnyden49 ja robím takéto vlasy tak aok píše @flientica najprv vlasy vyžehlím do hladka a potom žehličkou urobím takéto jemné vlny

mirage
20. nov 2019

@nikpa takto to nefunguje, tieto vlny iba zehlickou 🙂

conquestor
20. nov 2019

som kadernicka,vecer vlasy umyt,vyfukat do hladka s objemom na korienkoch spravit drdol hore na hlave,ist spat,rano rozpustit a dat trooosku ,pasty,pripadne laku...vzniknu vlny take ako na obrazku...

krasnyden49
autor
20. nov 2019

Ďakujem Vám dievčatá, skúsim Vaše rady 🙂

krasnyden49
autor
20. nov 2019

@conquestor ďakujem veľmi pekne.

tasticka59
20. nov 2019

Len si pozri na youtube normalne tutorial ako robit vlny zehlickou a tie potom ked prehrabnes rukami tak vyzeraju takto 🙂

0silvia0
21. nov 2019

@ivkazba a to kazde rano zehlis a robis vlny? Alebo urobis raz-dva krat za tyzden a drzi to?

ivkazba
21. nov 2019

@0silvia0 vlasy si umývam každý druhý deň a upravujem zehličkou a lakom každý deň

krasnyden49
autor
21. nov 2019

Ďakujem všetkým za odpoveď 🙂

mirage
21. nov 2019

@conquestor na mojich vlasoch to nefunguje

conquestor
21. nov 2019

@mirage tak samozrejme ze kazdy vlas reaguje inak

bielavlcica
21. nov 2019

@krasnyden49 ja si tiez rano umyjem vlasy. Vsetci mi hovoria,ze mam krasne huste vlasy (aj ked ja si to nemyslim) potom si urobim vysoko cop a prelozim ho necham to tak 2-3 hodinky potom rozpustim precesem zalakujem a vyrazim. U mna je ale ten problem,ze mne sa dost zasmodrchavaju a vecer mam problem ich rozcesat. Ak chcem vyzerat ako po divokom sexe staci mi prehrabat a idem.