Ako sa robí tento účes?
Ahojne, prosím Vás, neviete niekto ako sa robí takýto účes? Ďakujem

@krasnyden49 toto je účes? Ráno keď sa zobudíš prehod vlasy na jednu stranu a máš
@nikpa niektoré aj toto musíme dlho tvoriť 😉 ja keď ráno vstanem, vyzerám ako vypelichynec 😀
@krasnyden49 ja robím takéto vlasy tak aok píše @flientica najprv vlasy vyžehlím do hladka a potom žehličkou urobím takéto jemné vlny
som kadernicka,vecer vlasy umyt,vyfukat do hladka s objemom na korienkoch spravit drdol hore na hlave,ist spat,rano rozpustit a dat trooosku ,pasty,pripadne laku...vzniknu vlny take ako na obrazku...
Ďakujem Vám dievčatá, skúsim Vaše rady 🙂
@conquestor ďakujem veľmi pekne.
Len si pozri na youtube normalne tutorial ako robit vlny zehlickou a tie potom ked prehrabnes rukami tak vyzeraju takto 🙂
Ďakujem všetkým za odpoveď 🙂
@conquestor na mojich vlasoch to nefunguje
@mirage tak samozrejme ze kazdy vlas reaguje inak
@krasnyden49 ja si tiez rano umyjem vlasy. Vsetci mi hovoria,ze mam krasne huste vlasy (aj ked ja si to nemyslim) potom si urobim vysoko cop a prelozim ho necham to tak 2-3 hodinky potom rozpustim precesem zalakujem a vyrazim. U mna je ale ten problem,ze mne sa dost zasmodrchavaju a vecer mam problem ich rozcesat. Ak chcem vyzerat ako po divokom sexe staci mi prehrabat a idem.

Normalne zmyt vlasy, trosku vyfukat nech to ma objem a potom uz len spravit zehlickou take "strapate" vlny, precesat a zalakovat