Ako sa rozpamätať?
V zhone som pred odchodom na wellness pobyt dakám odložila peňaženku, už pár mesiacov používam inú ale zostali v nej bulharské peniaze čo nám zostali po dovolenke, vizitka na spolužiačku ktorú som tam po 20r stretla. Boli sme tam partia 4rodiny, muž požičal kmotrovcom peniaze deň pred príchodom, im ochorelo na dovolenke dieťa. Ochorela následne zomrela svokra. Kmotor doniesol priamo na pohreb bulharské peniaze a ospravedlňival sa že nevrátil skorej. Muž mi strčil obálku do kabelky. Mali sme rezervácia wellness pobytu dámsku jazdu so švagrinami. Pamätám sa že po pohrebe som obálku dala do starej peňaženky, chytila kufor, keďže má baby čakali a odišla som z domu. Muž prespal pár dní u svokra, deti boli na prázdninách u mojich rodičov, doma teoreticky nebol nikto. Pro príchode domov čomu je už šesť týždňov začala hľadať peňaženku kvôli vizitke. Prešla som snáď každý kút v byte, bez tých peňazí to nejako vydržíme, aj keby sa nám teraz na začiatku šk.rok. zišli. Ani za svet sa neviem rozpamätať, nepoznáte nejaký trik ?
Este raz pokukat bocne vrecka policky a vsetko.
@zmrzlinka2021 potrebujem súrne kontaktovať tú babu
Není na soc.sietiach ani v tel.zozname
Hmm,možno ma tu niektoré vysmeju,ale u mňa to funguje😉. Nájdi si modlitbu k sv Antonovi, patrónovi stratených vecí🙏.
Keď má vizitku nemá firmu/živnosť/podnikanie? Nenájdeš ju cez Google alebo na LinkedIn?
cez net nájsť kontakt? Začni hľadať niečo iné. U mňa zase to fugnuje, začnem hľadať niečo iné a nájdem to, čo som hľadala pred tým. Spadnutá za kriňou nie je alebo založená nejakým oblečením knihou.
A nechala si ich určite doma? Nemohli ti vypadnúť niekde vonku? Alebo nedala si ich omylom niekde inde? Vieš človek je niekedy hr hr a potom nájdeš kľúče v chladničke.
@yvanielka nie, žije mimo SR,
U mňa funguje prezrieť všetky miesta kde som už hľadala, ale policajnou metódou. Všetko vypratať, pozrieť kus po kuse, všetky vrecká, záhyby, kúty, miestá kam mohla zapadnúť. Často zistím že vec je tam kde už som hľadala, ale prehliadla som ju.
@kvetinka75 vybrala som všetko oblečko so skríň, komód a pod.
Som si istá že po pohrebe, keď som došla domov vybrala s kabeli obálku dala do starej peňaženky . Vybrala som sa do šatníka,že založím na miesto, v tom mi zazvonil mobil a musela som utekať. Na pobyte.som u séma nemala. Po príchode sme šli s mužom k mame po deti, až potom domov.
No chce to generálne upratovanie. A ako si my hovoríme, skontroluj aj nádržku vo vecku 🙂
autorka no veď že keď ti zazvonil ten mobil, či si to v rýchlosti nešupla niekde inde. Neviem aký máš šatník ale niekde za skrinkou, za stoličkou nemôže byť? Alebo na chodbe za botníkom, skriňou, pod skriňou, či si s tým v rýchlosti nevybehla na chodbu. Pamätáš si že si ju tam odkladala? Priamo na miesto alebo iba že si ju držala v ruke?
V nejakej nepoužívanej taške, kabelke?
Osvedčený rituál na nájdenie veci:
zober pohár /sklenený/ povedz do ňho otázku: pohár, pohár prosím ťa kde mám xy /vec/ a potom sa poďakovať a otočiť pohár hore dnom do 24 hod. sa vec nájde 100% funguje…týka sa to vecí o ktorých vieme, že sme ich niekam založili a nevieme si spomenúť kam /neplatí na ukradnuté/
LinkedIn je medzinárodný
@kvetinka75 iba že ju mám v šatníku v ruke že odložím, a potom že bežím, nabýjačku k mobilu som si po návrate našla medzi posteľnou bieliznou, hľadala som v kabelách. V zúfalosti som už prešla detskú, aj chodbu aj komody, perináč, nočne stolíky a pod
Má cudzie priezvisko po mužovi, neviem ani aké
@skusihu musím si to zapamätať.
autorka a nemohla tam skončiť aj obálka kde nabíjačka? Alebo niekde pod posteľou, za posteľou. Topiaci sa aj slamky chytá, skús ten pohár. Len tak zo srandy a uvidíš. Ja hľadám 3 dni lak, dnes to skúsim 😀
@radkaradix to som našla na internete 😀 za vyskúšanie to stojí.
@kvetinka75 brala som si voľno v práci , v šatníku som všetko vybrala po jednom som ukladala späť, tak isto aj komody a šufríky, pod posteľou je perináč tam to nie je, mám tam staré deky, spacáky, zime paplóny,tiež som vybrala všetko
Ked ja nieco niekam zalozim a neviem to najst, nastupuje manzel🤭 Vzdy to najde. Ako? Povedal mi - vzdy si predstavim, do ktorej strany si bola otocena, popozeram. Potom si v tom smere predstavim to najblbsie miesto, kam by som to ja v zivote nedal, pozriem...a je to tam😂 To mas na odlahcenie, mozno skus😄
@yvanielka sme päťdesiatničky, vôbec mi nechýba život na soc sietiach, použivam iba messanger ale s neterou a a.detmi sme už pátrali vsade
Nečítam všetko
Pamätám sa že po pohrebe som obálku dala do starej peňaženky, chytila kufor, keďže má baby čakali a odišla som z domu. Muž
Kufor si pozrela?no nič všetko len prehľadať skriňu kúsok po kusku
autorka - a vytiahla si celý šuflík? Nemôže to byť aj za šuflíkom zasunuté?
@kvetinka75 po jednom každý, od kedy mi raz rodný list spadol tam dozadu
@luccija ano asi 10krat

Po rokoch nahodne najdes 😉