icon

Ako sa správa muž, keď sa mu páči žena?

nasti0909
6. máj 2023

Ahojte (:

Máte nejaké skúsenosti ako sa správa muž keď sa mu páči žena? Ešte som nemala nejaký vzťah ani nejaké skúsenosti tak sa obraciam tu (;

jabadabadu
Odpoveď bola odstránená
viestta
6. máj 2023

Ten zadany, co ma si k tebe odbieha od zeny, s ktorou si nerozumie a nema s nou sex?

deti95060810
6. máj 2023

@jabadabadu na zš možno...

domkakvet
6. máj 2023

@viestta aj sex s nou ma, len jej narozpraval, ze nema.

nasti0909
autor
6. máj 2023

@viestta nerozumiem ?

jabadabadu
Odpoveď bola odstránená
lenka_aknel
Odpoveď bola odstránená
lintu
6. máj 2023

čo sa stalo s tou druhou témou?

viestta
6. máj 2023

@domkakvet vsak ja viem, ze kazdy zadany chlap co ma milenku si nerozumie so zenou a ani sex s nou nema. Vsak milenku treba nejak zdovodnit

viestta
6. máj 2023

@nasti0909 sice temu o princeznicke zmazali, ale my sme citali 😉

domkakvet
6. máj 2023

@lintu vymazali ju.

bloger
6. máj 2023

@nasti0909 Tak určite je k nej pozorný. Napríklad, že jej otvorí dvere a tak. Snaží sa ju utešiť ak je smutná.

stellarstar
6. máj 2023

@nasti0909 nejaký či nijaký?

nasti0909
autor
6. máj 2023

@stellarstar ospravedlňujem sa, nijaký, ďakujem (:

domkakvet
6. máj 2023

@bloger citali sme jej predoslu temu, on je urcite k nej pozorny, otvori jej dvere do spalne a utesi ju, ze so svojou zenou nema sex, urcite ju miluje.

nasti0909
autor
6. máj 2023

@domkakvet vôbec nerozumiem o čo tu ide (: ale to bude tým že tento účet má aj kamarátka….

bloger
6. máj 2023

@domkakvet Prepáč nerozumiem? Ja som to myslel vážne. Neviem aký máte s ňou problém. Slušne sa pýtala.

viestta
6. máj 2023

@nasti0909 tak sa spýtaj jej "kamarátky" ako sa ma jej milenec.
Ale vy dve ešte asi budete "pod zákonom", takže odporúčam obidvom venovať sa učeniu, koncoročné písomky sa blížia.

nasti0909
autor
6. máj 2023

@viestta neviem že by mala milenca, každopádne ty by sa nemala do toho starať a navážať sa… je tu nejaká téma na ktorú máš odpovedať nič viac. A nie nie sme pod zákonom. Tak ak si už odpovedala nech sa páči môžeš ísť ďalej odpovedať iným, možno tvoje odpovede ocenia (:

domkakvet
6. máj 2023

@nasti0909 vsak ti odpovedala na temu, ze sa mas ist ucit a podla mna ti dobre poradila, radsej sa uc, mozno dostanes rozum.

omg1992
Odpoveď bola odstránená
viestta
6. máj 2023

@nasti0909 vidíš ty nevieš ci milenca ma a ona tu o ňom vypisovala, o tom ako jej hovorí princeznicka, aj ine

sszuzu8
7. máj 2023

Zažila som rôzne prejavy. Kupoval mi sladkosti usmieval vyhľadával ma. Komplimenty všetko super ale aj takého čo bol dotieravy sledoval ma a nedal pokoj

daniela2202
7. máj 2023

@nasti0909 no, keď sa mu páči žena, mrká očami, slintá a miká ocasom 🐕👉

comika
7. máj 2023

@jabadabadu tiez mi napadlo, ze taha ju za vrkoce a posmieva sa jej 🫣🤦🏻‍♀️

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
viestta
7. máj 2023

@elizabet173 ony maju jeden ucet na MK pol triedy. To sa dozvieme este vela veci, ked si nebudu vediet devuchy so sebou rady.