Ako sa účinne zbaviť žaby v dome?
Dobrý deň, mame v dome žabu ako sa ich zbaviť?
Nechcem aby mi chodili dnu, my ich vyhadzujeme vonku
Však chytím a vypustím ju vonku.
Teda pokiaľ nechceš napr.skúsiť grilované žabie stehienka.
Zaby chytaju hmyz, ked ich mas v zahrade robia ti dobru sluzbu. Chyt ju a odnes do prirody. Vacsina ziab nepotrebuje k zivotu rybnik, len v case rozmnozovania.
chytím kýbeľ, chytím žabu, umiestnim do kýblika. Žabu v kýbliku odnesiem niekam ďalej od domu. Či treba ešte podrobnejšie?
Ked sme sa nastahovali do domu pred pár rokmi, tak tu boli v škvárach pod betonmi ropuchy, vyliezali az vecer a kŕkali, ked sa párili to bol des, vsetky som pochytala do kýbla a zaniesla vedla do dediny k potoku. Inú radu ako ručne pochytať a vyniesť preč nemám... co ine by si chcela? Pytóna na dvor?
A co mavas otvorene dvere? Ved chytim zabu a hodim ju von. Alebo si ochoč bociana ci volavku. 😀
Ja som len chcela vedieť či nie sú nejaké plašiče
Ako sa dostanu do domu? Ved treba dat sietky na okna, zatvarat dvere...
Ina moznost ako ich pochytat a odniest prec nie je
Ta ake diery v muroch mas, ked cez nich zaby prejdu? Vsak to by vam tam v zime fukalo ak by ste mali derave mury
načo sa trepu do baraku? nemaš krkot žaby nahraty na mobile, pusti v zahrade, možno sa rozbehnu za tou virtualnou žabou a ty friško zavrieš dvere
Ahojte ja mám podobný problém . Žaba mi vbehla dnu a neviem ju chytiť a stále kvaka už dva týždne minimálne,ja neviem s čoho žije.
Ahojte ja mám podobný problém . Žaba mi vbehla dnu a neviem ju chytiť a stále kvaka už dva týždne minimálne,ja neviem s čoho žije.
@deni888999 daj na misku sušene červiky zo zverimexu, možno sa chytí

zabalit do tupperware a vypustit pri najblizsim jazere, spojit s prechadzkou.