icon

Ako sa vám páči nová vianočná reklama T-Mobile?

lasona
2. nov 2024

Žienky, videli ste novú vianočnú, alebo predvianocnu ( neviem ako to správne nazvat) reklamu? Co na ňu hovoríte? Mne sa veľmi páčila, myslím, že sa im to tento rok vydarilo. Sú tam také dve dievčatá, ktoré žijú v snehových guliach a su od seba ďaleko.

adka176
2. nov 2024

Krásna reklama o tom, ako si žijeme vo svojich bublinách, ľudia by mali hľadať spôsob, ako z tých bublín vyýsť a byť si tak bližší...a to nielen na Vianoce

lasona
autor
2. nov 2024

@adka176 dneska som ju zazrela prvý krát, ja moc televízor nepozerám, a aj s mužom ze pozerali spolu. A sme sa tak pozreli na seba a ze aká pekná reklama. Ze sa to nedá porovnať s tou, z minulého roka...alebo teda predchadzajucimi

patus_2
2. nov 2024

@lasona reklama s pekným posolstvom, mňa len trošku desí ta tehla a kameň, aby to niektorí sledovatelia nechceli v slabej chvíľke vyskúšať aj naozaj.

adka176
2. nov 2024

@lasona aj ja som ju prvý krát videla dnes asi pred hodinkou a tiež pozerám, že aká krásna reklama, krásna myšlienka...

ktobytobolpovedal
2. nov 2024

Ano videla, a presne som si vravela, ze po dlhom case fakt krasna vianocna reklama

andreakotesova
2. nov 2024

@lasona pozri si ju celú. V TV ide skrátená verzia.

lasona
autor
2. nov 2024

@andreakotesova aha, dik, som nevedela

monsterablue
Autor odpoveď zmazal
maryetta
2. nov 2024

Ano videla som ju dnes. Konecne mila reklama so silnym posolstvom.

user62056819
Odpoveď bola odstránená
michellemary
4. nov 2024

@sweet20 vďaka, ja som ju cez tvoj link videla úplne 1. raz teraz. Pekná reklama, naozaj.

sweet20
4. nov 2024

@michellemary teraz v telke chodi casto

liusa82
4. nov 2024

konečne niečo normálne na Vianoce, za čo sa ludia nepohádajú ako minulý rok😀 aj tá hudba k tomu pekne pasuje