icon

Ako sa volá takáto spodnička?

diaszoky
29. okt 2022

Na foto nevidno no ta zena to mala az nad kolena

Ako sa volá takáto spodnička?
martul
29. okt 2022

@diaszoky korzet stahovací?

slovenka753
29. okt 2022

Áno spodnicka. Napr; https://www.lidl.sk/p/esmara-damska-bezsvova-tv...

Nosím to pod obtiahnute šaty kde nechcem aby bolo vidno podprdu alebo okraje pančúch.

dryada_dryada
29. okt 2022
viestta
29. okt 2022

Nie, je to kombíne. (alebo aj kombinácia). Spodnicka je od pása dole, korzet od bokov hore

martul
29. okt 2022

@viestta videla som korzety aj do polky stehien, aby tvarovali boky, zadok.

simsalabim
29. okt 2022

Ako hovori @viestta , mala by to byt “gombinetka”, ako vravela moja starka.

viestta
29. okt 2022

@martul iste, ale pre zjednodušene vysvetlenie stačí od bokov hore

martul
29. okt 2022

@simsalabim neviem ako sa toto volá. Ale gombinétka bolo také tenké studene aby nepresvitali a neelektrizovali šaty, či?

simsalabim
29. okt 2022

@martul a toto sa pod saty nenosi?

martul
29. okt 2022

@simsalabim možno odveci príspevok, ale moja mama sa raz tak ponáhľala do kostola, že si zabudla dať sukňu a bola v gombinétke. Bolo to strašné, jak sa hanbila ísť domov po dedine. Ona to zistila asi v polke so keď si išli kľaknúť 🤦😅

martul
29. okt 2022

@simsalabim jasné nosí. Len som napísala čo si ja predstavím pod tým názvom

simsalabim
29. okt 2022

@martul myslim, ze sa to stalo viacerym zenam v tej dobe.

jasmine2
29. okt 2022

Dievčence ja si myslím, že ide o formu takého korzetu. Ja mám známu čo robila v "sekáči". Doviezli je tovar a ako to vykladala nevedela, kde to má zatriediť. Tak ako sme "kvákali" som si to obzerala a nedalo mi to si to neskúsiť. Jednalo sa ale o "nohavicový model" t.j. akoby som mala korzet a ku tomu legíny do pol stehien. Zapínalo sa to napredu na háčiky. Materiál bol troška pevnejší, ale tá postava v ňom. Čo vám poviem ako víno. 👍 Holky ja som v živote takú formu nemala. Jednalo sa o veľkosť 36/38. Bola by som si to nechala ale čierne šaty ja moc nenosím.

diaszoky
autor
29. okt 2022

@slovenka753 presne super dik😊

diaszoky
autor
29. okt 2022

@dryada_dryada ano bolo to skor to

diaszoky
autor
29. okt 2022

@martul 😀

diaszoky
autor
29. okt 2022

@jasmine2 cosi a kde to najdem lebo ja som si raz po saty dala stahovaci ako krby pas len na trup pod prsia a skor to malo opacny efekt

jasmine2
29. okt 2022

Neviem ti povedať kde to nájdeš. Ja som to tiež videla 1x a vtedy som si povedala, že toto je ten zázrak prečo majú herečky na udeľovaní Oskara také úúúžasné figúry. Keby nevyskúšam neverím. Neviem ani o akú značku sa vtedy jednalo. Je tomu už pár rokov dozadu. Rada by som ti poradila ale sama neviem.

solange7
29. okt 2022

@diaszoky a co dobre davali v tv? Vyzera to celkom zaujimavo. 😀

konikkon
29. okt 2022

@solange7 gossip girl

solange7
29. okt 2022

@konikkon jaj tak 😀 Na tom som ficala na strednej.

diaszoky
autor
29. okt 2022

@solange7 gossip girl kukam serial mojej mladi🤣

kukulienka999
29. okt 2022

Sťahovacia spodnička, nič lepšie nemohli vymyslieť 😁🙏 https://www.zalando.sk/next-stahovacia-bielizen...

diaszoky
autor
29. okt 2022

@kukulienka999 mas ju?

kukulienka999
29. okt 2022

@diaszoky mám, nie konkrétne tu, ktorú som poslala, ale podoba sa jej najviac. V Holandsku som to kúpila asi 5 rokov dozadu v H&M.. odkedy mám dieťa minisaty ani minisukne nenosím takmer vôbec, ale pred dietatom som to vyuzivala fakt často, nie len pod saty ale aj pod suknu, pekne tvaruje postavu

grenka
3. mar 2024

@jasmine2 máš foto ako to vyzerá?

jasmine2
3. mar 2024

@grenka nie nemám. Bolo to veľmi dávno.😉