Ako sa zbavím holubov?
Mate nejaky tip? Okrem vzduchovky...... nejaky tip? 🙂
Su take plasice,umelohmotne havrany v obchodoch,alebo mačka
https://www.bestbonus.sk/dom-a-zahrada/12786-ma...
@77daniela77 Tie umelohmotne havrany su asi nanic. Nedavno som videla, ze na jednom balkone mali dvoch a medzi nimi sedel holub, takze jedine ich mat vela, aby uz holub nemal miesto😉
@scacchi Su take hroty na holuby, tak tie mozes namontovat.
Ak na balkóne tak sieťka
@viestta 🤡😂Ja som nad nim uvazovala ,lebo k otcovi chodia na ceresne skorce a za hodinu ju celu ozobu.....CDcka tiez nepomohlo rozvesat🤔
@77daniela77 no, ja som presne kvoli ceresniam jedneho kupila-jediny, kto sa ho zlakol, som bola ja😝
@dskjhfdlkdjhl 😂Myslim ze by aj mna velakrat vystrasil kym by som si nanho zvykla🤡
@77daniela77 no, ja som isla tak po tyzdni do zahrady a zabudla som na to, ze tam je a skoro ma vykotilo. A fakt si vsimam, ze ked maju na balkone toho umelohmotneho, tak aj holuby im tam posedavaju. Kolegyna ich pozorovala-najskor ich obzerali, potom do nich dobali a potom uz na ne kaslali a zili ako predtym, takze uplne zbytocne to na tom balkone strasi.
@dskjhfdlkdjhl 😂Ktovie ci by si aj na tu umelohmotnu macku zvykli🤔
Vzduchovka?😇
@77daniela77 neviem, ale odkedy mame zive macky, tak mame celkom pokoj.
@dusankomoj Su chranene,ale otec ju ma......😉
@dskjhfdlkdjhl Tam nemoze byt vonku macka,je tam nebezpecno mimo dvor(auta,psi,vela ludi,susedia ich neznasaju).
Však nemusíš trafiť!😇 poznám to pre zmenu s vrabcami,uhniezdili sa pod strechu a my máme 2r. zrekonštruovany dom. Nasraté dookola. Ja som chcela strieľať s ostrými! Skús tie ostne,plastová potvora je asi nanič.
@dusankomoj Tieto mestske skorce sa nicoho neboja,nornalne stoji pod stromom,tlieska,kyve konarom a oni si to nevsimaju.
@77daniela77 Byvame v meste, kusok od nas su elektricky, aj dost frekventovana cesta, macky si zvykli, ze musia byt v zahrade.
@dskjhfdlkdjhl Na macku ho nenahovorim,on by sa o nu nepostaral.

Vypustit dravca🙂...