Ako sa zbaviť negatívnej energie?
Pekný den všetkým. Neviem či som nadpis diskusie dal správne ale verím, že pochopíte čo tým myslím.
Mám pocit že väčšina na okolo ma berie ako negatívneho človeka že to proste človek vidí takého zo zlou aurou alebo ako to nazvať. Pritom som slušný človek ktorý nič zle nerobí, nikoho neuráža, nevyzeram až tak zle, starám sa o seba.
Poviem príklad: Nebavím sa s kolegami ani v práci ty radšej budú rozkazovať a zbytočne sa chytíme, teda pohádame a tak. V buse či elektricke keď idem preplnene ráno ľuďmi a ja mám jediné voľné miesto a nikto si ku mne nesadne. A ešte je toho mnoho veci. Nemám dobré vzťahy ani s rodinou lebo minulosť veľmi bolela aj v čase keď som ešte nebol na svete. Furt bolo len zlo. A neskôr ako som rástol som to schytal ja...
Ešte ani vzťah som nemal zo ženou a to už mám 24r.
Mám sa na niekoho obratiť?
@filipjohns podľa mňa to nebude aurou. Jednoducho si taký človek. Možno odmietavý, nepríjemný, neprisposobivy. Hľadaj inde, niečo v sebe, ale aura to nebude.
@filipjohns a nie si len veľký? Nemyslím kg navyše, ale niektorí ľudia sú vysokí a celkovo takí veľkí a vysokí, majú široké plecia a tak. K takým napríklad ľudia často nesadajú v autobuse. A častokrát sa ani neprihovoria, lebo sú intuitívne v slabšej pozícii.
@matrioshka333 Neviem ale skôr by som to bral vo všeobecnosti. V autobuse to bol len príklad.
Ale mám 185cm som štíhly to nemyslím že je problém
To neni to ze mas negativnu energiu...toto je za posledne roky od korony bezny jav ze ludia sa distancuju vo svojich bublinach, su podrazdeni ci dokonca sa pohadaju aj za nazor aj hlavne za politiku ktora tiez ovplyvnuje dost ludi
@filipjohns tak ja neviem... usmievaš sa niekedy? Sám sa prihovoríš? Niekedy ak potichu odpovieš, tak ťa ľudia neoslovia, lebo pôsobíš ako introvert. Alebo ak máš na hlave kapucňu alebo slúchadlá v ušiach, tak to je pre mňa signál, že chceš mať pokoj a tiež by som sa neprihovoria.
A zase na mňa to tak pôsobí, že mladšie ročníky celkovo radšej uprednostňujú online konverzáciu než osobnú.

@filipjohns To, že si k tebe v autobuse nikto neprisadne neznamená, že máš zlú auru. Možno to urobili iba zo slušnosti, že aby si sadla radšej nejaká babička. Prípadne možno tehotná žena. Skôr by si mal dobré navštíviť nejakého psychologa či terapeuta. Môže to súvisieť s minulosťou. Potrebuješ sa s tým vyrovnať a neprenášať si to do vzťahov.