icon

Ako sa zbaviť pieh?

buchtickasima
2. jún 2019

Mamicky mam problem s pehamy. Mam ich na tvary a rukach. Ma tvary mi to ani tak nevadi ale na rukach ano :( prekovanam sa a snazim si to nevsimat ale nejde to vadia mi. Je tu niaka mamicka ktora mala taky isty problem a ako si snim poradila ? Rozmyslam aj nad odstranenim ale stoji to dost penazi. Prosim poradte. Dakujem

kaia
2. jún 2019

@buchtickasima, ja mam pehy na tvari a pocas puberty mi to prekazalo. Mama ma zobrala v tom case na Ustav lekatskej kozmetiky, kde mi Dr. vysvetlila, ako sa lekarsky odstranuju 😱.
Uplne ma to preslo 😉. A dnes ich vobec neriesim, su moje a pekne 😊

punka24
2. jún 2019

@buchtickasima a mne sa to tak páči... keby ja som mala pehy... :D

simsalabim
2. jún 2019

@buchtickasima ja mam pehy na tvari no a ruky mam nimi posiate. Nikdy na to nenapadlo riesit, vobec mi nevadia. Preco ti tak vadia, ved to nie je deformacia, alebo bosotkina bradavica.... dokonca ich mnohi povazuju za esteticky pritazlive.

julianadrx
2. jún 2019

Tiež patrím medzi pehane a zdieľam názor že "pehy sú znamienkom krásy" .... ale neviem poradiť ako odstrániť, existujú krémy na odstránenie pigmentových škvŕn tak možno aj na pehy, v rýchlosti som našla toto https://www.naturonline.sk/sk/bieliaci-krem/

pribinak
2. jún 2019

Pehy su bozky ☀️ ak si svetlý fototyp tak su prirodzene pre teba

river_song
2. jún 2019

@pribinak ja som celkom tmavý typ 😂 - tmave vlasy, rychlo sa opalim a malokedy sa spalim , a tvar mám pehatu.. 😏 asi nejaký divný mix 😂

arcticcode
2. jún 2019

Ked pehy opalis, nevidno ich. 😀

pribinak
2. jún 2019

@river_song no nič, nemám argument

buchtickasima
autor
2. jún 2019

@punka24 ja som k tomu nikdy nemala vztah, nikdy sa mi nepacili

buchtickasima
autor
2. jún 2019

@pribinak ja som bleda, tazko sa opalim. Ja sa spalim a ostanem cervena ;)

buchtickasima
autor
2. jún 2019

@julianadrx citala som o vseliakych kremoch, aj odstranenie laserom a podobne veci a nikdy som nic nevyskusala. Mozno si nato zvyknem ked dovrsim urcity vek kedy to prestsnem riesit a budem ich brat ako moju sucast

kvetinka75
3. jún 2019

@buchtickasima aj keď si ich dáš odstrániť, budú sa ti zase tvoriť. Po každom lete ti nejaké pribudnú.

kvetinka75
3. jún 2019

@buchtickasima kamarátka bola na zákroku, ona mala už aj škvrny a každé leto niečo pribudne. Používa aj rôzne krémy ale nič nie je 100%. O 2-3 roky to môže absolvovať znova. A takto stále dokola. navždy sa toho zbaviť nedá. Takže buď sa s tým zmieriš alebo budeš šetriť, šetriť šetriť. Pehy nie sú žiadny problém. Buď rada, že nemusíš riešiť vážne problémy.

tumira
3. jún 2019

tych sa bohuzial uz nezbavis. ja ich mam tiez a v podstate vsade a co, osobne som aj rada, ked najake tie pehy este pribudnu 🙂 neviem si sama seba bez nich uz predstavit

eliaska101
3. jún 2019

Žiadna masť ani nič im proste nezabráni sa ukázať. Ak máš náchylnú pleť na pehy, tak sa s tým budeš musieť zmieriť. No budz rada, koľko je žien, ktoré si pehy všemožne dokresľujú a videla som už aj videá, kde si ženy nechávalai pehy vytetovať. Každá z nich by ti ich moc závidela

rainbow82
3. jún 2019

Ja mám pehy na tvári ale iba ak je leto,celú tvár na zimu mi zmiznú.Mne to príde pekné,nezbavovala by som sa ich.Mozem vedieť akej farby máte vlasy?

rainbow82
3. jún 2019

@tumira presne tak je to krásne od prírody

dupinka
Autor odpoveď zmazal
buchtickasima
autor
4. jún 2019

@rainbow82 ja som risavka. Nemam uplne oranzove vlasy ale som tak hnedo risava. A strasne bleda 😁

rainbow82
4. jún 2019

@buchtickasima no tak vidíte.Krasne vlásky a pehy sa k tomu úplne hodia 😍

iwka_77
4. jún 2019

@buchtickasima vieš čo by za takúto kombináciu dali iné baby??? 🙂

bejdy
18. aug 2025

Aj ja som mala veľmi veľa pehavu tvar celu no ale ozaj veľa tak som hľadala ešte pred rokom 89 kde by som sa ich zbavila aspoň trošku nakoniec som našla v Bratislave a neľutujem ani peniaze stalo to za tu to aspoň tvar mám peknu dlhodobo zakrok bol bolestivy a cela pokožka tvare sa olupala a ostala krásna na dlhe roky

veaaa
28. sep 2025
@bejdy

Aj ja som mala veľmi veľa pehavu tvar celu no ale ozaj veľa tak som hľadala ešte pred rokom 89 kde by som sa ich zbavila aspoň trošku nakoniec som našla v Bratislave a neľutujem ani peniaze stalo to za tu to aspoň tvar mám peknu dlhodobo zakrok bol bolestivy a cela pokožka tvare sa olupala a ostala krásna na dlhe roky

@bejdy a co to bolo? Aky zakrok?

bejdy
1. nov 2025

No teraz už neviem ako sa to vola ale dnes sa da už najsť všetko na int.