icon

Ako sa zbaviť vyrážok pri zvýšenom testosteróne?

4444mono4444
24. nov 2017

Ahojte, prosim poradte uz som zufaala ,hootova ztoho :( OD SVOJICH 15ROKOV MAM STREDNE TAZKU FORMU AKNE (teraz mam 24r) :( ziadeen kremik , ziadn avodick anic s ami ich nepodarilo odstranit .. Az HAK belara,vreya zial nemozem ju dalej pouzivat z inych zdravotnych problemov :( pO POUZITI HAK SOM NEMALA ZIADNU ANI JENDU VYRAZKU HOTOVY ZAZRAK ..IBAZE PRI BELARE po vysadeni sa vsetko opat vraatiloo.. a teraz od pondelka nemozem dalej brat tabletky( vreya) ,ajtak do zivotne ich nemozem brat ...Mam vel amuzskych hormonov(testosteron) mastnu plet ..nemal niekto tak isty problem ? A NEJAKO S AICH ZBAVIL PROSIM PORADTEE MI UPLNE SOM HOTOVA ZTOHOOO fakt neviem ako s amam tych potvor zbavit RAZ A NAVZDY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!eSTE SA OPYTAM POMOHLA NIEKOMU HAK sa uplne zbavyt akne po dlsej dobe i menstruacny cyklus??????? (PO VYSADENI HAK zvycajne po 3 mesiacov sa mi to vraatilo) ........ 😢 😢 prosim poradte mi niektooo :( :(

laura1989
24. nov 2017

@4444mono4444 Ahoj och nič sa neboj všetko raz prejde len si to neškrabať a nevytlačat inak budeš mat jazvy 😔
Ja som ako 15 ročná začala brat HAK kvôli pleti a pomohlo to.Nemala som žiadne problémy s HAK a existuju rôzne druhy ak ti jedna nepasuje dostaneš druhu 😊
Vieš čo mne ešte veľmi pomohlo ? To od kožnej som dostávala to je taký antibioticky roztok ZINERYT myslím sa to volalo to bolo super potom BIOPTRON lampa tiež tu mi vtedy chudinka mama kúpila za nejakých 10 000 korún 😱 pred 15 rokmi to bolo veľa dnes už niesu take drahé a majú ich tiež veľa lekárov .
Prajem ti všetko dobre hlavu hore veď máme make up 💪

4444mono4444
autor
24. nov 2017

jaa uz mam jazvy ale da sa to zatial 🙂 ale ak sa to zase stane a mi vydu dvojnasobne tak neviem riadne mam straach aaaaa 😢 ZINERYT som mala skynerin ..duac.SB ci ako vodicku bel-Akne a neviem co este moznee a niic 😢 jedine HAK ...a ty uz nemas ziadne vyrazky ?

laura1989
24. nov 2017

@4444mono4444 nie moja mne to začalo asi v 13 alebo 15 HAK som brala od 15 do 22 čiže 7 rokov a už som ani nikdy nijaké nedostala len niekedy keď mám dostať mrchu tak sa mi na krku urobia možno by si to mala riešiť aj s gastrom moja kozmetička stále vravieva že 80 % je od žalúdka a jedna moja známa mala strašne problémy s pleťou ona bola dokonca v Rusku u lekára 😱 vieš čo jej povedal ? Že má prestať jesť svinske mäso lebo je strašne mastné ja ho nejem už 6 rokov a treba má starať aj o žalúdok ja by som na tvojom mieste vyskúšala všetko ty si zatiaľ asi len pleť zvonka liečila niekedy je potrebné aj z vnútra ❤️ A neškrabať !!!! Uvidis keď budeš staršia budeš si vyčítať 😊

laura1989
24. nov 2017

@4444mono4444 môžem sa ta opýtať prečo HAK nebola dobrá alebo čo sa stalo ? Pozri ty máš 24 rokov čiže to nieje problém ja som ju pod posteľ skrývala lebo som bola veľmi mladá a ešte chudá ja 5 rokov som ju brala a panna bola 😂😂😂 ale kto ti to v tej dobe mohol veriť že je to kvôli pleti 😂👍

4444mono4444
autor
24. nov 2017

No mam prekolapsove stav yalebo co to je v pondelok idem do nemocnice ze zcoho je to ..moze to byt praave z tej HAK vreya 😔 dufaam ze nie je to ztoho no :p Ja mam problem tie od 15tich a mam 24 no ale HAK som brala az v 2o ..ano bola osm zo zaludkom ze je to v poriadku a ku gyn. mi povedal ze mam zvysen ymuzsky hormooon... no nemylsim si ze az tak zle sa tsravujem ale ziiem vseetko he ale jem i zdrav eveci tak neviem myslim ze problem budee uplne niekde inde ete neviem kde ale dufam ze aspon po 3o bude problem uplnee vyrieseny ..mam ine zdr. problemy a uz som choraa z doktorov a zo vsetym aah snad sa to nejako upravo samo mozno 😢

laura1989
24. nov 2017

@4444mono4444 verím ti 😔 ja som to mala podobne epilepsiu astmu všetko možné zo všetkými tabletkámy som hodila až potom mi bolo dobre ťažko je mi to ľúto buď silná psychika robí tiež divy 💪

evitka83
25. nov 2017

@4444mono4444 mavam ten isty problem. Treba ist ku gynekologovi a predpise ti duphaston. Su to hormony, ale nie ako antikoncepcia

luc289
25. nov 2017

@evitka83 cely zivot som mala problemy s pletou ako som uz bola starsia sa to ovela viac zlepsilo no odkedy beriem duphaston tak sa mi plet znovu zhorsila a mam ju v hroznom stave.. samozrejme je to individualne na koho to ako zareaguje

evitka83
25. nov 2017

@luc289 je to pravda, ale v tvojom pripade moze byt problem s inym hormonom a preto tvoja plet v kombinacii s duphastonom takto reaguje...ale len hadam. Ja mam tiez cely zivot problemy s pletou...mam 34 rokov

luc289
25. nov 2017

@evitka83 ja to mam hlavne v genoch taktiez moja mama ma problemy s pletou cely zivot aj sestra.. snazim sa starat ako sa da no niekedy to este viac uskodi ako pomoze ... a ja hlavne duphaston beriem koli twhotenstvu takze to zhorsenie moze tiez sposobovat hormony celkovo od tehotenstva a zmien .

delmondo
25. nov 2017

@4444mono4444 skús napriklad protikvasinkovu stravu. Ďalšou alternatívou je aj homeopaticka liecba