icon

Ako sa zmeniť po rozchode?

katkahascakova
25. nov 2019

Ahojte, som kratko po rozchode. Spravila som veľa chýb až som oňho prišla, aj ked tvrdil, že to nie je len moja chyba. Jednoducho som sľúbila a nedodržala. Keď chcel so mnou niečo riešiť brala som to na ľahkú váhu, lebo mi to prišlo ako nepodstatná vec. Bohužiaľ som si to uvedomila, až keď bolo neskoro. Chcem sa zmeniť a dokázať mu že mi na ňom stále záleží. Povedal, že ma už neľúbi, takže žiadne šance už ani nehľadám, ale chcem si byť istá, že som preňho spravila všetko čo bolo v mojich silách aby som to napravila. Viem, čo chcem na sebe zmeniť, ale neviem ako. Nechcem byť to lenivé dievča, ktoré je schopné preležať celé dni v posteli a nechce sa mu ani prejsť pár metrov pre vodu. Všetky veci čo som mu nasľubovala chcem proste splniť. Nejde o to, že by som mu to všetko sľubovala aby bol pokoj, len som si ako blbá myslela, že mám stále čas a nevedela som, aké dôležité to preňho je. Ešte v deň rozchodu mi tvrdil, že mi stále verí.. ale radšej skutky ako sľuby.
Potrebujem na sebe komplet zamakať.
Ako začať?

medulienka81
25. nov 2019

tak tu je dosť podstatné o čo konkrétnejšie ide...v čom zamakať?

0silvia0
25. nov 2019

Lenive dievca leziace v posteli? To je hroza nielen citat, ale aj stretnut...

katkahascakova
autor
25. nov 2019

@0silvia0 nebola som taká, zlenivela som a nechcem to tak, lebo toto proste nie som ja. Kedysi som rada sportovala, plávala. Chcem sa k tomu vrátiť.
Nie je to až take ako som to napísala trochu som to prehnala, ale oproti tomu čo som so sebou robila kedysi teraz nerobím takmer nič.

katkahascakova
autor
25. nov 2019

@medulienka81 zmeniť sa, dať mu najavo, že som si jeho slova vzala k srdcu a nie je mi ľahostajný ani on ani to čo si mysli

katarinka89
25. nov 2019

@katkahascakova to čo je najdôležitejšie vo vzťahu sa vytratlo- láska, tak čo chces riešiť? Náprav sa, Chovan sa ako dospelá a nie ako rozmaznáva princezná a nájdeš toho praveho

veronikaszabova
25. nov 2019

Joooj, mas 17 rokov, takych este bude 🙂
Hlavne sa mu nevnucuj, maj svoju hrdost.

martinajurkechova
25. nov 2019

@katkahascakova proste teda začni robiť to čo chces. Nie kvôli nemu, ale kvôli sebe. Je krásne byť mladým, nemať žiadne vážne starosti. Môžeš robiť čo len chces. Keď prídu deti, tak už sa to nebude dať.

janina1127
25. nov 2019

Podľa mňa teraz je to už jedno. Mala by si si uvedomiť, čo si robila zle a z toho sa poučiť. Neriešiť že jemu niečo dokazovať. Jemu to už netreba, on už viac trápenia nepotrebuje. Skús sa začať venovať veciam, čo ti budú robiť radosť. Športovať, venovať sebe čas a bude lepšie 😉

saluda
25. nov 2019

@katkahascakova aj ja mám lenivejsie, aj aktívnejšie obdobia. Čo ale najviac pomáha držať sa aktívna, je pravidelný pohyb, nejaký šport, ktorý ti robí radosť. Pre mňa je to joga vo svojich všetkých podobách. A ako začať? Jednoducho, proste začni, bez odkladania a vyhovoriek typu teraz nie, lebo hento, toto, tamto.....budeš mať viac energie, radosti zo života, pevnejsie telo a mozno aj nejakého nového chalana si tam najdes. Toho bývalého už nechaj tak, ak to osud bude chcieť, cestu si k sebe najdete

petkaaa
25. nov 2019

Skús si to otočiť. Keby tvoj priateľ mal také správanie ako si mala ty a prehováral by ťa, aby si mu dala ešte šancu, dala by si? Určite nie. Tak to nečakaj od neho. Pre neho to môžu byť prázdne slová, aké si mu dala už veľakrát, tak prečo by ti mal teraz zrazu veriť? Prečo sa chceš rozhýbať až keď si to nechala zájsť takto ďaleko? A úprimne, keby si to naozaj chcela zmeniť, tak tu o tom nepíšeš ale už dávno konáš 🙂