Ako si dám naspäť zablokované inzeráty?
boli mi zablokovane inzeraty
@sofinka2008, ked si ich opravis podla pravidiel, tak kliknes na "inzerat som uz opravila" a po prekontrolovani a ked bude v sulade s pravidlami, ti bude odblokovany
Ahojte, chcela by som sa Vás opýtať, práve mi zmazali jeden inzerát, vraj nespĺňal pravidlá bazáru. Mala som na predaj tortovú formu v tvare autíčka, dala som to do kategórie: ostatné detské. Neviem, v pravidlách som nič nenašla, akokoľvek premýšlam, ak by to bola obyčajná guľatá forma, tak nepoviem ani slovo, ale autičko si myslím, že do kategórie: ostatné detské, patrí. potom musí aj detská jedálenská stolička patriť do nábytku na inom bazári, veď je to len jedálenská stolička a to, že má detský motív je nepodstatné :((((. Má tu niekto kontakt na admina/nov?
kontakty na adminov su dole na stranke a tortova forma urcite nepatri do tohto bazarika, ale na www.modrastrecha.sk
tortova forma na modrustrechu? :D
leeloolz s tou tortovou formou je to celkom vtipne 🙂 nechapem, ak je tu vo fore diskusia o tortach a peceni, preco by sa tu nemala dat kupit aj forma v tvare auticka, ved je to pre deti

ked ti ich admin zablokoval napisal tam isto aj dovod preco sa tak stalo. Odstran dovod a inzeraty ti odblokuju