icon

Ako si dám naspäť zablokované inzeráty?

sofinka2008
9. okt 2011

boli mi zablokovane inzeraty

dm1
9. okt 2011

ked ti ich admin zablokoval napisal tam isto aj dovod preco sa tak stalo. Odstran dovod a inzeraty ti odblokuju

danu
9. okt 2011

@sofinka2008, ked si ich opravis podla pravidiel, tak kliknes na "inzerat som uz opravila" a po prekontrolovani a ked bude v sulade s pravidlami, ti bude odblokovany

leeloolz
15. okt 2011

Ahojte, chcela by som sa Vás opýtať, práve mi zmazali jeden inzerát, vraj nespĺňal pravidlá bazáru. Mala som na predaj tortovú formu v tvare autíčka, dala som to do kategórie: ostatné detské. Neviem, v pravidlách som nič nenašla, akokoľvek premýšlam, ak by to bola obyčajná guľatá forma, tak nepoviem ani slovo, ale autičko si myslím, že do kategórie: ostatné detské, patrí. potom musí aj detská jedálenská stolička patriť do nábytku na inom bazári, veď je to len jedálenská stolička a to, že má detský motív je nepodstatné :((((. Má tu niekto kontakt na admina/nov?

stanislavao
15. okt 2011

kontakty na adminov su dole na stranke a tortova forma urcite nepatri do tohto bazarika, ale na www.modrastrecha.sk

lucinocka
15. okt 2011

tortova forma na modrustrechu? :D

gerlinda
24. nov 2011

leeloolz s tou tortovou formou je to celkom vtipne 🙂 nechapem, ak je tu vo fore diskusia o tortach a peceni, preco by sa tu nemala dat kupit aj forma v tvare auticka, ved je to pre deti