Ako si môžem zmerať prejdenú vzdialenosť?
Tie čo behávate budete vedieť. Vídavam to na sociálnych sieťach že si zdielajú akú trasu odbehli atď.
Existuje nejaká aplikácia alebo možnosť využiť tie zabudované (mapy, zdravie) na meranie prejdenej vzdialenosti? Bohužial vačšina aplikácií je určená pre fitness beh a váčšinou je tam kopa nastavení že musíte si zadaz cieľ a podobné kraviny že sa v tom strácam.
Ja hľadám niečo také že idem pešo zo stanice do práce a chcem zmerať vzdialenosť že koľko to je. Vidím že na sociálnych sieťach zvykli zdielať bežci trasy ktoré prešli a to by som potreboval že ja idem a mapa by zakreslovala trasu a merala vzdialenosť. Nič viac.
nike run club mozes pouzit aj na chodzu, meria ti vsetko potrebne a mas k tomu aj mapu
inak ak mas iphone, ten ti meria kroky a vzdialenost automaticky cez Zdravie, na android pozri nejaku pedometer appku
Vacsina teléfonov ma tuto funkciu zakomponovanu alebo potom nejake app na meranie krokov - je ich kopec. Pripadne nejake tie jednoduchsie hodinky - ktore ti meraju kroky a pomocou app sa komunikaju s telefonom a tam ti to viac analyzuju. Su aj take do 50€ co na prebavenie stacig
Mam iphone a to zdravie kroky ráta ale neviem to vynulovať. Skúšal som námatkovo stiahnuť zopár appoek krokomerov ale ani jednu som nevedel vynulovať. Problém je že ja chcel konkrétne zmeriať vzdialenosť trasy z bodu A do bodu B. Tie run aplikácie fungujú tak že sa nastavuke denný ciel, počíta to kalórie atď. Oni sú na športovanie. Ja zháňam niečo jednoduché že to vynulujem ako stopky, prejdem určitú vzdialenosť a výsledne mi ukáže kolko metrov/kilometrov som prešiel. Trebárs aj to zdravie v iphone ale ako ho mám vynulovať?
Ja nebudem sťahovať 100 aplikácií, doradu skúšať a hľadať ihlu v kope sena. Proste či neviete o niečom čo si vynulujem ako stopky a začne to rátaď od nuly a keď dorazím pozriem sa koľko to bolo.
@prispievatel tak skus sportstracker - len si musis nastavit ako sport kracanie a dat mu start ked zacinas aktivitu - krokomery vacsinou pocitaju kroky za cely den-tyzden- mesiac
@prispievatel tak asi nevies pouzivat tie appky na behanie... kazda appka co som mala na toto fungujw tak ze idem napriklad von otvorim dam si ze chodza dam start a rata mi kroky s mapou plus kalorie atd...ked chcem dam stop ..a ono sa to ukonci a este ti to tam ostane ulozene so vsetkymi prametrami... skus Endomondo, alebo Runkeeper
Tam čo píše @prasiatko30 v tom to je, zdravie ukazuje kroky za deň, mesiac, má iný účel. Nevidel som tam nikde funkciu vynulovať. Nepoznám tie aplikácie nikdy som ich nepoužíval a tak ona vraví ten tracker ak sa dá vynulovať tak sa na to pozriem.
@nina255 endomondo konci od noveho roku 😔
Ďakujem @prasiatko30 to je to čo som hľadal! Malo zmysel spýtať sa vás. Keby som námatkovo skúšal všemožné aplikácie to by som sa nahľadal a nasťahoval...
@prispievatel tak to skus cez google mapy. Da sa tam zadat, ci ides peso, alebo autom. Zapnes GPS a ides. Ani apku ti netreba.
Mam Huawei a cez ich apl. Zdravie to odmeras, takisto máš x iných aplikácií na beh napr Endomondo
Treba lebo na iphone je google mapy appkou tretej strany tak ako tie endomondo a pod. Možne aj v apple mapách niečo je. Popravde nerád využívam cudzie aplikácie najradšej sa všetko snažím riešiť cez tie zabudované. Škoda že iphone zdravie nemá to vynulovanie.

Ja mám v telefóne stiahnutu aplikáciu Sports Tracker, tam si vieš nastaviť typ aktivity,ktorú ideš vykonávať,pešia chôdza, bike,beh.....