icon

Ako si nájsť kamarátky v dospelosti?

missellis
14. apr 2023

Ahojte,

mám takmer 30 rokov a cítim sa neskutočne osamelá. Kolegyne v robote sú takmer všetky staršie odomňa a moji kamaráti sa buď odsťahovali do zahraničia alebo už majú iné životy (dieťa, priateľ, nemajú čas…). Cítim sa strasne sama, nemám sa s kým stretnúť a stráviť čas. Mám rada psov, prírodu, dobré reštaurácie a podobne. Ako si nájsť kamarátov v dospelosti? :/

ivik4
14. apr 2023

Tu na koni si neskusala ? Ja som si tu nasla jednu z naj kamosiek . Mohla si aj v skupine Vasho mesta skusit

jsbb
14. apr 2023

@missellis Tak to by som aj ja rada vedela. Ja mam psa a chodím na prechádzky s nim. On nikdy neodmietne.

andrejkap123
14. apr 2023

@missellis ak by si si zaobstarala psa spoznas super ludi. Ja som spoznala tak velmi vela ludi.

maminkadeticiek
14. apr 2023

Aj ja mam s tym problem.Viem sa pobavit ale ze s kazdym,zasmiat,pokecat.Ale kamosku ktorej mozem kedykolvek zavolat ideme do kina,na kavu,na vylet,nemam.Neviem cim je to.Niekedy ma to mrzi,ale mam svoju rodinu,tak uz ani neriesim.

julka828
14. apr 2023

@missellis ja tiez nemam absolutne ziadnu kamaratku nikam nechodim som len doma

gaaaa
Autor odpoveď zmazal
missellis
autor
14. apr 2023

@ivik4 praveze neskúšala, ale nebránim sa tomu. Som stále len doma s maminou a so psikom, alebo v robote. Už mi to ide dosť na psychiku :/

ivik4
14. apr 2023

😐😔

missellis
autor
14. apr 2023

Baby ak ste niektorá z Bratislavy alebo blízkeho okolia, kľudne mi napíšte. Budem rada ak niekoho spoznam. Mám rada dobre jedlo, kavu, koláčik, psov, prechádzky v prírode, srandu, nakupovanie, kozmetiku a skincare… Nie som moc diskotekovy a barový typ. Mam 27 rokov a žijem v Ba, som zdravotná sestra.

ivik4
14. apr 2023

Ja som ti pisala pred chvilou

domkakvet
14. apr 2023

@missellis skus tu napisat odkial si a ze hladas kamosku.

heidy222
14. apr 2023

@missellis nájsť si priateľstvo v dospelosti je ťažsie ale stačí len trocha trpezlivosti, nájdeš tých správnych ľudí 😊 ja žijem v zahraničí a tiež som bola v situácii ako ty a teraz už mám super kamošky. Pár je z práce o 10 rokov starších a aj susedky

miadi
14. apr 2023

@heidy222 to mas super 😄Ja by som sa mala prestahovat Moja suseda je v sekte nieco ako Amish mà zlate zuby je trosku ako z horroru a jej stary na mna vecne cumi ked som na verande je tam v predu ked som za domom tak velice je tam . A este su hordari 🤣ich syn pestuje marihuanu hnet kusok od nasich hojdaciek

lanka999
Autor odpoveď zmazal
anjelik107
15. apr 2023

@missellis napíš mi správu, pokecame a keď si budeme rozumieť, môžeme si písať častejšie

natural_ear
2. apr 2024

@missellis Napriklad aj cez Aplikaciu Friendify, ktorej cielom je aby ta matchla so zenami s podobnym zmyslom pre humor a zivotnym stylom. Najdes ju tu: https://www.friendify.io/welcome

terezka97
5. aug 2024

@missellis ahoj a odkial si?

missellis
autor
5. aug 2024

@terezka97 ahoj z BA 🙂

terezka97
5. aug 2024

@missellis kludne mi napis 😊

bayamacova
1. apr 2025

Je tu ešte niekto kto hľadá kamosku na kávu, do kina … v BA?

ivana2881
29. jún 2025

Ahojte, ja sa tiež rada zapojím 🙂 okolie TN, PU..

andykm
Autor odpoveď zmazal
andykm
9. aug 2025
@bayamacova

Je tu ešte niekto kto hľadá kamosku na kávu, do kina … v BA?

@bayamacova hladas este kamosku?

monika20monika
4. nov 2025

Ahojte. Hladam si kamaratku. Cítim sa osamelá. Ak by mal niekto záujem sa porozpravat, niekoho spoznať, kludne sa ozvi. Som kamaratska, úprimná, mam rada šport, hory, kino.