icon

Ako si nájsť najlepšiu kamarátku?

zumbadance
25. aug 2012

ahoj.snad mi niekto uprimne napise a poradi.mam 25 rokov zijem v uk nemam tu rodinu len deti a muza.je mi velmi smutno ze nemam kamaratky,ked si najdem kamosku o ktorej si myslim ze si budeme spolu rozumiet po case zistim ze z jej strany to bolo vyuzivanie 😒 alebo som taka cudna,malo vtipna,nudna.preco sa so mnu nechcu kamaratit 😒

sissy27
25. aug 2012

@zumbadance najlepšia kamoška sa nehľadá, tá sa proste stane... doteraz si žiadnu takú nemala? veď nemusí bývať na tej istej ulici ako ty... či je chyba v tebe alebo či robíš niečo zle - to ti tu sotva niekto povie, keďže ťa osobne nepoznáme...

snopkulka
25. aug 2012

@zumbadance v anglicku je veľa slovákov, pozri na internete nejaké fóra, akcie slovákov žijúcich v UK... držím palčeky 😉

zumbadance
autor
25. aug 2012

@sissy27
@snopkulka dakujem.niekedy sa obvinujem ze robim nieco zle ale neviem co a to ma stve. 😠 ako ste si vy vybudovali priatelstvo a ako dlho to trvalo,?ja si nevyberam medzi ludmi ci su starsi alebo mladsi,ci chudobni ..

mummy01
25. aug 2012

@zumbadance mozno trocha tlacis na pílu,mozno sa az velmi snazis a niesi sama sebou a tym ludi od seba odhanas.Ja mam najkamosku o 15 rokov starsiu,nehladala som ju ale osud mi ju postavil do cesty.Urcite to chvilu trva kym sa z kamosky stane taka ta blizka osoba,je to vsetko o dovere ktoru ale treba budovat tak ako v kazdom inom vztahu.

zumbadance
autor
25. aug 2012

b
@mummy01 moze to byt tak ze to vycitia? 😅 ups.musim dat tomu pokoj..nejak si to vsugerovat ze mi nikto nechyba a som happy. 😀

mummy01
25. aug 2012

@zumbadance no mna to osobne odstrasuje ak sa s niekym skamosim a ta baba je az moc aktivna 😀 niektorym veciam treba dat cas....ja mam taku skusenost ze kamaratstva kde si baby hned vsetko vesaju na nos moc dlho nevydrzia...

zumbadance
autor
25. aug 2012

hmm...dobre vediet
@mummy01 .dik.ale ja som moc ukecana,musim si na to dava t bacha 😅

sissy27
25. aug 2012

@zumbadance moje naj kamarátstvo trvá doslova celý život, od narodenia... ale každé kamarátstvo je proste vzťah, ani s mužom si sa nestretla že "tak a sme jeden pre druhého to naj", budovali ste si ten vzťah, postupne sa zoznamovali, zisťovali kto čo má a nemá rád... a takisto je to aj s kamarátstvom...

zumbadance
autor
26. aug 2012

@sissy27 to je pekne,velmi ti to prajem. 🙂

cerez
26. aug 2012

No hlavne buď opatrná. Sama som človek, ktorý si nechával odstup od ľudí a musela ich veľmi dobre spoznať, dokým dôjde ku kamarátstvu. Len raz v živote som nejak rýchlo hupla do jedného kamarátstva prostredníctvom mojej dcéry. Nielen ja, ale aj môj manžel sme si ich veľmi rýchlo obľúbili, pomáhali sme im v zložitej rodinnej situácii a nakoniec ma tak veľmi zranila nielen ako ženu, ale aj ako matku. Najviac ma bolelo keď si do úst zobrala aj moju dcérku. Preto som sa rozhodla, že naďalej budem si nechávať odstup a žiadne kamarátstva, ktoré by nás spájali prostredníctvom detí.

jasminam
2. sep 2014

@zumbadance ako to s tebou dopadlo nasla si si kamaratku?

havehope
22. feb 2015

najde sa nejaky par z Kosic, ktory by rad nasiel par na posedenie pri kave, pivku, pokecanie?

annazuk
5. apr 2015

@zumbadance Ahoj, uplne chapem ako sa citis. Prechadzam cez nieco podobne... mam 24, tiez zijeme v UK s manzelom a nemame tu ziadnu rodinu. Deticky my este nemame. Nevadi mi, ze sme tak daleko od domu, Slovensko mam velmi rada, ale som spokojna v zahranici...no citim sa tak sama, velmi by som si zelala kamaratku/kamaratky, niekoho s kym sa mozem stretnut, alebo porozpravat, na koho sa mozem spolahnut a viem, ze tam pre mna bude a tiez ze ona mne bude doverovat a bude vediet ze tam vzdy som pre nu. Mame tu vela znamych, no ziaden taky ozajstny vztah, ktory by bol staly a naozaj uprimny a otvoreny. Vela ludi su najlepsimi kamaratmi, ked to oni potrebuju.. preco je tak tazke najst niekoho s kym mozes mat vztah aj na bezne chvile, aj na dobre, aj na zle ? Moj manzel sa mi vzdy smeje, ze v kazdom vidim potencialnu kamratku/kamarata. Mozno sa snazim az moc a mozno iba ti ludia, ktorych stretam uz maju tych svojich dobrych kamratov a viac nepotrebuju.... Je mozne, ze je take tazke si najst kamratku aj ked si uplne otvorena a nevyberas si z ludi, ci su taki alebo onaki... ? ved v priatelstve ludia mozu byt uplne rozdielni, ale dolezite je, ze sa navzajom prijmu taki aki su... Myslis, ze to moze byt tym, ze sme v UK? Ze ludia su tu ini? Myslis, ze na Slovensku medzi ludmi z rovnakeho prostredia a mentality by sme si nasli priatelov skor?

eliskalasky
24. mar 2017

Ahoj .volam sa eliska. .a ties zijem dost dlho v belgi .ties mam priatela. .ale deti nemam. .mam nato cas . Chcela by som ti poradit len tolko .ze sa netrap ze sa cistis Sama. Je to normalne. .clovek dostane to co mu zivot dal. Ono to pride samo len ne tlac na pilu. .musis to tak nechat ako to je .a hlavne nato ne mysli ze si Sama. .a ze nemas nikoho..nikdy sama nebudes. !!!! Boh je z tebou. .a ona ta nikdy ne necha Samu vermu.a on ti da pocom tuzi to ja .spozdravom eliska .pekny den prajem. Kludne mi na pis ak ta nieco trapI. Anna z UK.

eliskalasky
24. mar 2017

Kludne mi na pis. .som aj na fb eliska najj. Tak ahoj netrapte sa ..drzim vam palce ..nech sa vam dari a budte stasny. 😀

valeriana41
25. apr 2019

@eliskalasky Prajem pekný deň,môžme si popísať? valica41@azet.sk

galioska
25. apr 2019

@zumbadance no ja v UK najlepšiu nemám mám na sk a píšeme denne a popravde ani mi nechýba tuná nemám cas😊