icon

Ako si poradiť bez verejných záchodov?

28. júl 2025

Ako riešite situáciu, keď ste niekde mimo záchoda, trebárs na nejakej ulici a nikde ani toy toy. Vojdete do náhodnej reštaurácie trebárs a opýtate sa? Alebo keď soferujete a nikde blízka pumpa. Hlavne ma zaujímajú odpovede ľudí ktorí chodia na záchod častejšie a akutnejsie. Ja už dlho nevydržím.. zisťujem ako mi to komplikuje život tento nedostatok verejných záchodov

saxana000
28. júl 2025

Toto zazila snad kazda tehotna alebo matka s malym djetatom.. normlane vbehnem do prvej kaviarne/restiky objednam si na bare aspon dzus co a spytam sa kde je wc ze si odbehnem a potom si pre to pridem.po porode mam oslabeny spodok cikam ozaj casto pred cestou idem na zachod ci sa mi chce alebo nie.aby som ozaj vydrzala. Ziadny stres cika/kaka naozaj kazdy.

gribka1
28. júl 2025

Tak pumpy sú všade, treba ísť skôr, možno to pomôže. V meste, áno, ale dám si aspoň kávu alebo niečo.

balerina2025
28. júl 2025

@anonym_autor idem aj do pola. zial.

gribka1
28. júl 2025

No ale nie len problém, že nie sú, ale tá kvalita, čistota....

saxana000
28. júl 2025

Mimo civilizaciu s kocarom na polnej ceste ked dieta pre sople doma nespalo a ja 2 hodiny od dediny kludne aj za kricky.

sundew
28. júl 2025

@anonym_autor vojdem do prvej restiky atd a spytam sa.ak su pre zákazníkov kldune pomukni 50c/1€ a nemusis nic kupovat. A tiez som uz bola kar krat za krickami 🤭😂

autor
28. júl 2025

@anonym_autor cez den v prírode mám blbý pocit že ma niekto môže vidieť:D ale keď sa inak nedá čo už

autor
28. júl 2025

@anonym_autor irituje ma to u lekára. Zamknuté záchody, vypýtať kľúč od sestry, otravovať ju a čakať... To ma zabíja

mirokub
Odpoveď bola odstránená
saxana000
28. júl 2025
@mirokub
Odpoveď bola zmazaná

@mirokub aj k nohaviciam existuje pomocka pre zeny na cikanie postojacky nosili sme to kedysi davno na festivaly s babami len to treba aspon vlhcenou prebehnut.zufala situacia zufale riesenie ale ked mas 19 tak to az rak neprezivas.na tu toi toi budku by som na druhy festivalovy den nesadla nesla keby mi zaplatili..

mirokub
Odpoveď bola odstránená
saxana000
28. júl 2025
@saxana000

@mirokub aj k nohaviciam existuje pomocka pre zeny na cikanie postojacky nosili sme to kedysi davno na festivaly s babami len to treba aspon vlhcenou prebehnut.zufala situacia zufale riesenie ale ked mas 19 tak to az rak neprezivas.na tu toi toi budku by som na druhy festivalovy den nesadla nesla keby mi zaplatili..

Taketo za par supov z ciny

sense
28. júl 2025

Ak naozaj široko ďaleko nie je okrem reštaurácii nič áno pôjdem a spýtam sa a nemám problém nechať euro, v prírode ak nikto nie je kríčok alebo strom sa najde.

anonym_df8aed
28. júl 2025

V aute mám nočník 😂inak všade restika, bar, kaviareň. Strom, krík 😂

tato_
28. júl 2025

Mna vyslovene nasere, ked na verejnych toaletach natrafim na ultra moderne dizajnove wc kabinky. Totalna minimalizacia sukromia. Namiesto dveri len taky par mm tenky karton, od zeme pomaly pol metra priezor a zamok na dvere iba na okrasu, ktory sa pri vacsom otrase sam odomkne. O nejakej akustickej bariere pisat ani nemusim. Radost si ulavit v takejto bubline.

anonym_0f726b
28. júl 2025

@anonym_autor keď som v meste, tak sú nákupné strediská, kde sú verejné wc. Ak nie, kľudne aj do reštaurácie, zaplatím si.
Keď cestujeme, tak nie len mne, ale aj deťom vždy treba, zastaneme niekde na odpočívadle, alebo kde sa dá, kde nikto nie je a medzi kríky 😄 alebo otvorím dvere na aute a cupnem k autu 🤪 srať seriem len do wc ✌️

evcagabi
28. júl 2025

My zijeme na dedine a po porode mam pocit, ze uz som vyuzila kazde krovie v smere mojho kocikovania 😅😅 ked sme zili v meste a bola som tehotna, sla som do hociktoreho podniku po ceste, dokonca aj v socialnej poistovni ma jedna mila pani uradnicka pustila na ich toaletu. Predtym som to vydrzala bez problemov domov a ak nie, sla som do nakupneho centra

lucia13022023
28. júl 2025

Síce nemám problém s udržaním moču, ale normálne by som išla do prvej kaviarne alebo keby som mimo ľudí tak do krika...rovnako tak s autom, pri prvej príležitosti by som sa niekde vymocila

anonym_662aa1
28. júl 2025
@saxana000

Taketo za par supov z ciny

@saxana000 nie je problem za vycikat ked musis ludia maju rozne choroby.

stankadu
28. júl 2025

No ja sa do krikov neviem 😀 a doobeda často chodím na wc, aj každu hodinu. Tak ak niekam idem, využijem každú priležitosť ísť na wc aj keď nepociťujem potrebu, ale vždy sa podarí 😉

mariynka
28. júl 2025

Ja aj do prirody. Minule pri prameni v Budisi😆a co mam spravit? Mam 3chlapov, oni to maju lahsie... 🤣

frantisska
28. júl 2025

Och, som rada že nie som sama. Ja už keď niekam vojdem automaticky očami hľadám wc aj keď práve nemusím ísť.

nevenka
28. júl 2025
@anonym_autor

@anonym_autor irituje ma to u lekára. Zamknuté záchody, vypýtať kľúč od sestry, otravovať ju a čakať... To ma zabíja

@anonym_autor toto aj mna vytaca, ale hrozne.

anonym_543c9a
28. júl 2025

@anonym_autor ahoj, ja naozaj všade, kde sa dá. V aute nosím 2litrovu fľašu, tu som ale použila 1x v živote , trafila som sa síce kadejako, koberček ocikany som doma vystriekala s vodou 😁😁 ale tá úľava
A vonku?ľudia mňa keď to chytí, ja musím , mne je jedno ,či som pár desiatok metrov od domov.idem do kríkov a hotovo,poviem si , čo mňa trápi dakto, kto uvidí moju rit ? No fakt netrápi
Našťastie nemám príhodu s veľkou potrebou , s tou mám sakra problém na verejných wc a pumpach, reštikach
Tu si nosím vždy pekne domov. 😃😃🙆

anonym_3531f3
28. júl 2025
@anonym_0f726b

@anonym_autor keď som v meste, tak sú nákupné strediská, kde sú verejné wc. Ak nie, kľudne aj do reštaurácie, zaplatím si.
Keď cestujeme, tak nie len mne, ale aj deťom vždy treba, zastaneme niekde na odpočívadle, alebo kde sa dá, kde nikto nie je a medzi kríky 😄 alebo otvorím dvere na aute a cupnem k autu 🤪 srať seriem len do wc ✌️

@anonym_0f726b no uz som musela aj tu velku potrebu robit do krikov 🙈. Alebo dcera, to bolo hrozne, ona by fakt nevydrzala, prehnalo ju, zrazu to na nu prislo...

anonym_66e45f
28. júl 2025

Ja som to raz v noci, keď pršalo, hodila do kriakov pred bytovkou 🤣

ahhola
28. júl 2025

Ale co uz dnes sveta zit... OC, pumpy, toyky, teska, rodinne wc zo sedackou v predsieni, (aupark) prebalovaky... V 95.som v Bojnickej ZOO zaplatila babe za WC a vosla s 3 detmi a ona ze no snad nejdete vsetci dovnutra... (Nie, niektore deti necham vonku pre uchylov) ... Vsetko bolo vtedy neriesitelny velky logisticky problem... Boli sme zo skolkarskym vyletom a zrovna nikto poruke, kto by dohliadol na deti a oni nesli, tam poobcvrkavali kricky, vsetci rodicia tak robili, lebo tie wc vtedy oproti dnesku tragedia❌

zobaka
28. júl 2025

pumpa, kriky

kaca222
28. júl 2025

Tak v aute je to Easy, zastavíme hocikde a vycikam sa medzi dverami. Problém je diaľnica 😃
V meste vbehnem do reštaurácie a poprosím či môžem použiť ich wc. Niekde chcú poplatok, tak zaplatím

tassyn
29. júl 2025

Jak keď musím tak idem, je mi jedno kde som. Mám problém s častým močením a na každom výlete alebo pri cestovaní riešim kde sú záchody. Takže či benzínky, kríky vbehnem kde sa dá. Dokonca sa mi stalo pár krát že som šla diaľkovým autobusom a šofér musel zastať kôli mne. No cítila som sa blbo ale stále lepšie ako držať a potom sa nevyčúrať. To sa mi bohužiaľ stalo už raz a od vtedy idem hneď ako treba. Raz som vbehla dokonca na nejakú svadbu či oslavu do reštaurácie🙂))