icon

Ako si vyberáte kaderníka?

avrbovka
18. jan 2014

Ahojte, môžete mi prosím poradiť ako postupujete pri výbere kaderníka?, lebo ja som už z toho zúfalá 😝

sashabb
18. jan 2014

@avrbovka hovorí sa, že podla jeho účesu 😀 Ak sa stará o svoje vlasy a má dobrý účes, potom by mal mať aj vkus a vedieť ako narábať s nožnicami u zákazníkov.

avrbovka
autor
18. jan 2014

No he ale nemôžem teraz behať po kadernístvach a pozerať sa čo majú kaderníčky na hlavách 😒

luba28
18. jan 2014

@avrbovka ja mam to stastie,ze mi velmi rychlo rastu vlasy,cize chodim a skusam,..... 🙂 a nedavam sa strihat velmi nakratko,aby ked to dobabru tak dam aspon do gumicky,alebo stipca,...

avrbovka
autor
18. jan 2014

@luba28 takze na internete nehladas kadernika lebo ja som sa snazila trochu aj tym riadit

luba28
18. jan 2014

@avrbovka nie,.....ja idem a skusam,ked som spokojna,pridem zas,ak nie tak idem dalej,....pozeram,ze ty si CR,tak to mas co robit kym obehas vsetky 😀 😀 😀 😀 😀

avrbovka
autor
18. jan 2014

@luba28 tak potrebujem v svojom okoli najst neviem ako si ochotna ty chodit ku darnikovi daleko ja viac ako 3 km nejdem.

luba28
18. jan 2014

@avrbovka ja tiez nie,...ja chodim tu v PO kde byvam,urcite dalej by som nesla,....

avrbovka
autor
18. jan 2014

@luba28 ja som najprv chodila do nakupnych centier lebo tam strihaju hned netreba sa obejdnavat viac ako jeden sa mi nechce cakat

danielllka
18. jan 2014

@avrbovka ahoj, tiež skúšam kade - tade, ak som niekde nespokojná, viac krát tam nejdem, ale ináč nezistíš- jedine ak ti nikto niekoho odporučí, ale zas aj takú skúsenosť mám, že sestra bola spokojná, ale ja nie 🙂 a čo sa týka objednávania- na dobrého kaderníka sa ti oplatí počkať si aj viac ako ten jeden deň 😉

marijaani
21. jan 2014

Podla odporucani. Ked som hladala noveho kadernika (odstahovala som sa daleko z povodneho miesta bydliska) tak som sa kazdej znamej pytala ku komu chodi ku kadernikovi a ako je spokojna, ci nepozna niekoho ku ktoremu sice nechodi, ale jej znama ano a je spokojna... A tiez som sledovala, ze osoba, ktora mi kohosi odporuca ma v akom stave uces, ci je moderny, pekne spraveny strih, ci ma farbu, co sa jej hodi a pod. A nakoniec som si vybrala kolegyninu kadernicku, kedze kolegyna ju velmi odporucala a mne sa pacilo co ma na hlave (kolegyna, nie kadernicka 😀 )
Tiez si myslim, ze skutocne dobry kadernik mava naplneny diar, vela klientov a tych par dni, ktore treba pockat sa urcite oplatia. Hlavne, ak nie si jednoduchy pripad ako napr. ja. 🙂