Ako si vyžiadať maródku na učenie sa na štátnice?
Ahojte...mozno tu uz je podobna tema ale nenasla som ju narychlo tak sa chcem spytat tych, ktori studovali externe a dali sa vypisat na ucenie na statnice. Tiez to planujem ale neviem ako ist za svojou doktorkou. Ona je v pohode ale nie je moja znama... tak neviem co jej povedat ked vlastne nie som chora len sa potrebujem ucit. Poradte prosim.. co ste jej povedali a ako sa treba revanzovat. Mozno bude lepsie IP. dakujem 😉
V dnesnej dobre zakasles dva razy pred lekarom povies ze sa citis blbo a vypise ta na tyzden,ziadne statnice nemusis ohlasovat....
zlatý socializmus 😉 a ešte tu niekto dokáže tvrdiť, ako sa tu majú ľudia zle.
pozor, vychadzky su pri kazdej diagnoze az po desiatich dnoch. V tom case (prvych 10 dni - kalendarnych, nie pracovnych) ta vsak moze kontrolovat zamestnavetel. Po 10 dnoch uz socialna poistovna.
Mne to vyšlo tak, že som bola na štátnice cca 3 týždne po operácii, takže som sa učila tesne po operácii ...ale keby som nebola v tej situácii, asi by som si normálne na 5 dní vzala voľno....
Urobila som to presne tak ako patesladko - vysvetlila pekne že potrebujem dva týždne voľno a či by bola ochotná. Keď sa chce, všetko sa dá. 😀

Ja som šla za ňou s kávou a malou bonbonierkou a bolo to v pohode 🙂 Vždy som narovinu povedala, že čo potrebujem a že nech si to ostane medzi nami.. nikdy nebol problém, ale ono je to dosť individuálne podľa toho ako to ten doktor berie.. Teraz mám obvodnú našu rodinnú známu, tak s tou už vôbec žiadny problém nie je..
Len si daj takú diagnózu vypísať, nech máš aj vychádzky potom, lebo sa zblázniš doma 😀