icon

Ako si vyžiadať maródku na učenie sa na štátnice?

anksunamonka
3. máj 2013

Ahojte...mozno tu uz je podobna tema ale nenasla som ju narychlo tak sa chcem spytat tych, ktori studovali externe a dali sa vypisat na ucenie na statnice. Tiez to planujem ale neviem ako ist za svojou doktorkou. Ona je v pohode ale nie je moja znama... tak neviem co jej povedat ked vlastne nie som chora len sa potrebujem ucit. Poradte prosim.. co ste jej povedali a ako sa treba revanzovat. Mozno bude lepsie IP. dakujem 😉

patesladko
3. máj 2013

Ja som šla za ňou s kávou a malou bonbonierkou a bolo to v pohode 🙂 Vždy som narovinu povedala, že čo potrebujem a že nech si to ostane medzi nami.. nikdy nebol problém, ale ono je to dosť individuálne podľa toho ako to ten doktor berie.. Teraz mám obvodnú našu rodinnú známu, tak s tou už vôbec žiadny problém nie je..
Len si daj takú diagnózu vypísať, nech máš aj vychádzky potom, lebo sa zblázniš doma 😀

trish31
3. máj 2013

V dnesnej dobre zakasles dva razy pred lekarom povies ze sa citis blbo a vypise ta na tyzden,ziadne statnice nemusis ohlasovat....

mima4
3. máj 2013

zlatý socializmus 😉 a ešte tu niekto dokáže tvrdiť, ako sa tu majú ľudia zle.

grettka
3. máj 2013

pozor, vychadzky su pri kazdej diagnoze az po desiatich dnoch. V tom case (prvych 10 dni - kalendarnych, nie pracovnych) ta vsak moze kontrolovat zamestnavetel. Po 10 dnoch uz socialna poistovna.

martinkatinka
3. máj 2013

Mne to vyšlo tak, že som bola na štátnice cca 3 týždne po operácii, takže som sa učila tesne po operácii ...ale keby som nebola v tej situácii, asi by som si normálne na 5 dní vzala voľno....

kmkke
4. máj 2013

Urobila som to presne tak ako patesladko - vysvetlila pekne že potrebujem dva týždne voľno a či by bola ochotná. Keď sa chce, všetko sa dá. 😀