icon

Ako správne nakombinovať McDonald's Happy Meal?

11. júl 2024

Ahojte baby, nechodime casto do Mcdonalds, ale teda sem tam za odmenu s detmi ideme, oni stale chcu len ten happy meal..ja sa v tom nevyznam, je tam stale velka mela a teda nemam velmi cas to riesit tam, tak nasi maju vzdy nugetky, hranolky a milkshake..vcera spm si vsimla pri vedlajsom stole, ze dievcatko tam malo aj ovocie..teraz som si pozrwla na nete to detske menu, ale zial ovocie som tam nevidela, jedine salat...viem si to nakombinovat hocijako, mozu mat nugetky a salat a napoj? Alebo ako to tam vlastne funguje? Nikde nevidim, ci to je rozdelene na prilohy a akokeby hlavne jedlo a napoj..chcela by som sa aj ja dostat k nejakej zdravsej verzii tohto vystrelku..

really8
11. júl 2024

Vyuzi samoobsluzny terminal.

vikusjk
11. júl 2024

Vies co neporadim ti uplne, viem, ze to ovocie tam je v takom saciku, ale nie som si ista, ci aj bezne k happy mealu, alebo len k ranajkam. Kazdopadne - ty si dopraj svoj cas na objednanie, konzultuj s nimi, co potrebujes, necit tlak, ze sa musis ponahlat, lebo je tam kopa ludi. Ved aj ini sa pytaju, ak nevedia. Popytaj sa a pories, ako potrebujes

doriiis
11. júl 2024

Postav sa k samoobslužnému kiosku a tam môžeš tukat a vyberať do aleluja

tanyan
11. júl 2024

My ideme vždy najskôr ku výkladu s hračkami (či sa vôbec oplatí) a potom ku kiosku, lebo princezná má síce rada cheeseburger (ale bez uhorky) aj chickenburger (ale bez omáčky a so slaninou)... A ja si dávam colu bez ľadu... Dajú sa tam robiť rôzne úpravy, akurát neviem dať ku obyčajnému menu hračku za 1€ - toto sa dá iba na pokladni.

autor
11. júl 2024

@tanyan cize keby si dat klasicke menu " dospelacke" tak pri pokladni mi k tomu daju za euro tu hracku co je v happymeale?

autor
11. júl 2024

@doriiis
@really8 tak toto by bola taka vyzva pre mna, ze by som radsej deti za odmenu vzala do dracika :D :D

ivanaks
11. júl 2024

Ahoj, neviem, ako u nás, ale v Poľsku sa dá vybrať do Happy meal krájané jablko alebo mrkva. U nás som sa s tým (zatiaľ) nestretla - možno závisí od konkrétnej prevádzky. Ak už so synom zablúdime do McDonald's, objednávame cez samoobslužný kiosk. A áno, hračka sa dá dokúpiť aj zvlášť, k McMenu +1€, zvlášť +2€.

really8
11. júl 2024

Je to uplne logicke a intuitivne podla mna. A mozes v klude riesit co chces a kolko chces.

tanyan
11. júl 2024

Over si to pre istotu pri pokladni, ale ja mám skúsenosť, že sa to pri pokladni dá aj k "dospeláckemu" menu. Už sme to tak robili na viacerých prevádzkach.

x_mery_x
11. júl 2024

O ovoci neviem, su hranolky, hracka, napoj hocijaky a nugetky alebo cheeseburger

klementinka58
11. júl 2024

samoobsluzny kiosk je uplna brnkacka, tiez som sa toho bala, ale zvladla som to nakoniec aj v Milane 🙂 Uz inak ani neobjednavam, clovek si tam v klude pozrie ponuku, moze kombinovat dokedy chce...je to super

kristiii
11. júl 2024

@tanyan je v kiosku možnosť dať si nápoj bez ľadu? Lebo k tomuto jedinému sme sa tam nevedeli doklikat, tak chodíme k pokladni. Ale teda syn si dáva nápoj v rámci menu.

really8
11. júl 2024

@kristiii ano je. Ked si das upravit napoj budes mat policko so zafajknutym ladom.

kristiii
11. júl 2024

@really8 aha, vďaka, tak nabudúce zase skúsime, len či tam je tá možnosť aj pri kúpe celého menu, to asi nevieš, že? My sme to skúšali už dosť dávno a nenašli sme tam nič také, ale možno to aj medzičasom pridali.

ullala
11. júl 2024

@kristiii nie, pri kupe ta moznost nie je. Tiez mi to pride take na figu, ze sa k tomu musim vracat.

kristiii
11. júl 2024

@ullala kde sa k tomu vraciaš?

ullala
11. júl 2024

@kristiii tak ako pisala @really8 . Ked si das prehlad celej objednavky, tak musis vstupit do toho napoja, ktory v nej mas a spravit tu upravu napoja.

really8
11. júl 2024

@kristiii ano aj pri menu to ide. Ale zda sa mi ze ako pisu vyssie musis si natukat objednavku a potom sa vratit do nej (napr pri zhrnuti) a lad dat prec. Nie som si ista ci priamo pri vybere napoja to ide hned. Dlho som nebola.

kristiii
11. júl 2024

@ullala jaj taaak, super, ja som bola na tom kiosku len asi dvakrát, práve kvôli tomuto, tak som troška pribrzdená a potrebujem presnú navigáciu 🤣 Ešte raz vám ďakujem baby za vysvetlenie @really8 😘

tanyan
11. júl 2024

@kristiii Áno, treba sa vrátiť k nápoju a vynulovať ľad. Tiež sa mi už párkrát stalo, že som sa zabudla vrátiť, aby som dala ten ľad preč. 😝

kristiii
11. júl 2024

@tanyan ďakujem aj tebe, dobre vedieť, že sa to predsa len dá, aj keď zložitejšie. Vždy kvôli tomu stojime frontu a prvýkrát sme vyťahovali ľad so slamkou, celkom neželaná zábava 🤷

kokuska202
12. júl 2024

Dobrý deň, veľmi rada Vám odpoviem.
Happy meal ako dobre viete a píšete pozostáva z jedla + príloha + nápoj + hračka.
Z jedla si viete vybrať medzi hamburgerom alebo cheesburgerom a lebo nuggetkami.
Ako príloha hranolky alebo šalát( so zálievkou podľa výberu)
Ako nápoj ( cola alebo ľadový čaj, sprite, cola Zero, fanta, minerálka, shake)
Spomínané ovocie už v ponuke nie je.

autor
15. júl 2024

@kokuska202 dakujem 🙂