Ako správne vložiť SIM kartu do Nokie?
Ahojte asi som totál hlúpa ja mám iPhone ale babke spadol mobil a SIM karta dako spadla a ja ju neviem dať nazad keď zapnem stále že SIM karta sa nenašla , je to Nokia 2210 slide , posielam obrázok ak mi viete prosím poradiť kde ju tam vložiť a hlavne ako 🙈 ja už som skúšala kadejako a stále ju neberie ono by ju malo niekde zasunúť ale kde ? Normálne mi hlavu neberie ak máte rady sem s ními prosim
A ak spadla aj SIM musí niekde byť ten adaptér, hľadaj na zemi...nie je možné, aby SIMka išiela bez adaptéra
Urcite tam ten adapter treba (ak tam aj nahodou nebol, ale skor bol a pri pade sa kdesi zapatrosil). Stav sa s tym v hocijakom mobil servise, alebo u daneho operatora (a mozno aj hociktoreho) a ked im to vysvetlis, adapter ti daju. V obchodakoch su aj teraz otvoreni.
@madeincssr ďakujem už som dala adaptér zo 4 ky pasuje aj ten ďakujem veľmi pekne @earlgrey ďakujem vážne tam nemala adaptér mobil jej spadol predo mnou takže fakt nič nerozumiem ako jej to šlo
ide tam adapter, ako si uz na to prisla, ale mohol jej ist aj bez toho... niekedy sa to trafi presne na tie kontakty a ide to..:DDD tiez to dcera zapatrosila, pouzivala iny mobil a rozbil sa a docasne to islo do nokie :DD
Dá sa tam dať aj bez adaptéra. Len treba položiť SIM kartu presne na tie kontakty v mobile a opatrne zatvoriť ten kryt, ktorý tú kartu pritlačí na tie kontakty a zafixuje ju tam.

Treba adaptér na SIMKU, keďže máš menšiu SIM a do starých mobilov ide klasická veľká...musela tam mať ten adaptér..hľadaj a ak nie, choď do O2 a tam ti dajú