Ako správne vyslovovať značku Joie?
Ahojte, prosím vás ako sa táto značka správne vyslovuje? Džoi? Džoui? Džoa? Ďakujem 😂😂😂😂
Kazda znacka ma "viac vyslovnosti" 😀 co krajina, to ina vyslovnost. Tak sa tym netrap a povedz ako ti "huba narastla". Ja by som to precitala Džoui 🙂
Inak ludia sa vedia aj pohadat ohladom vyslovnosti 😀 😀 😀 Raz som natrafila na video s lodickami Christian Louboutin - to bola ina sranda citat komentare.
Verím ti 😂😂😂 No nie som tento typ, našla som toho viac preto sa pýtam, v obchode hovorili o Džoui tak toho sa budem držať
@katarinaba Raz ma vysmiala predavačka v kozmetike keď som si pýtala púder od Bourjois. Vyslovene sa začala rehliť na mne. Prešla som na Dermacol 😝
Opýtala by som sa tu admina, alebo kto ma na starosti výkup a predaj kočíkov, oni by to mali vedieť 😄
@kavasmliekom aaa, toto je znacka kocika? Ja som si myslela, ze najaka kozmetika 😀 😀 😀
To nie je anglické slovo, ale francúzske a teda ak ho chces vyslovovať tak ako to zakladateľ značky chcel, tak to vyslovuj žua.
@katarinaba 😅
@gleep1 Tak to by som si ani netipla, že sa o má takto vyslovovať 😀
@henriettak áno, je to francúzsky názov, vyslovuje sa "žua" a znamená radosť 😊
@stefka33 a ako si povedala, ja to poznám ako buržoa
@valikasikulova viem ja už? nejak blbo 😅
@katarinaba Toto je Ďžoui (Joey) 😉 a jeho francúzština 😁
https://www.youtube.com/watch?v=yDpgU_3bwFw@teki1 oooh, tuto scenu milujem 🙂 Inak tu su dvaja ludia, ktory sa nachadzaju v mojej osobnosti 😀 😀 😀 moja vyslovnost vsetkeho cudzieho a ucitelka - ktora by prerazila hlavu kazdemu 😀 😀 😀
@banalu presne, cesi su na toto experti, ti si idu svoje vzdy
A čo také Huawei (uauí)...? 😀
@banalu ahoj a tiez kotáž syr
@stefka33 sucitim. Ja som si obľúbila značku Ziaja. Až po pár rokoch som zistila ze sa číta žaja🤣
@petronellla87 ja som bola v šoku z Pepca, ja som hovorila, ze: idem do Pepča. 😀 😀 ani neviem preco.. A potom mi niekto povedal, ze sa to je Pepko. 😀
@andreakotesova ja to volám huavej🤣🤣🤣🤣🤣 a môj starký hujavej🤣
@lucia13022023 no, a je to UÁUÍ 😅
Moja sestra raz na Catrice ze kártidž🤣🤣🤣 doteraz sa z toho smejeme a voláme to už len tak 🤣
@andreakotesova to neviem ani vysloviť 🤣🤣
Roky dozadu keď som brigádovala na kúpalisku si jeden pán z Česka vypýtal "džíro" skúste hádať čo myslel, nápoveda je to jedlo
@yvanielka asi gyros 😀
😂😂😂 dobrá diskusia sa tu rozbehla
Chardonnay suché- "Šardoné suče"😁 Kozmetiku Givenchy volám Givenči, aj keď možno správne je to Živánš, neviem...živánska tras sa, si na rade🤷🏻♀️ v mojej práci máme slovo, ktoré sa číta presne tak, ako sa píše- "Farmakovigilancia", napiek tomu ho drvivá väčšina, vyslovuje "Farmako...a tak ďalej"

Ja hovorím džoi ale tiez neviem ako to ma byt