icon

Ako správne zadať kód do Alzaboxu?

maria535
7. feb 2025

Prosim vas mam zasielku a vytlaceny stitok pre podanie balika cez konkretny Alzabox cez DPD. Stitok mi ziadnym sposobom naskenovat nechce. Pise ze je moznost zadat kod rucne. Ktory konkretny kod tam zo stitka treba zadat? Lebo skusila som vsetko a uz naozaj neviem 😔 Dakujem vopred

pralinka86
7. feb 2025

Treba skusat skenovat, aj 20x, niekedy to neide hned

malaopicka
7. feb 2025

Mne posledné razy ukazovalo, že je možné podať len na pobočke, nedalo sa podať cez box. Ak máš pobočku, choď tam, máš pokoj a istotu.

vanilkovazmrzka
7. feb 2025

Aj posielas do zahranicia cez box to nepojde

maria535
autor
7. feb 2025

No poblizku mam iba Alzaboxy..a na stitku je vzdy konkretny uvedeny do ktoreho treba objednavku dat..minuly tyzden som posielala takto baliky aj do zahranicia a nebol problem..pisala som uz na DPD ze ked to nejde naskenovat tak ktory kod treba zadat rucne…odpisali ze sa jedna o 14 miestny ciselny kod uvedeny na stitku..takze idem to skusit snad sa podari

janai1
7. feb 2025

@maria535 ak píšeš o V. tak nie, nie je potrebné vkladať do boxu ktorý je na štítku. Môžeš to podať hocikde

vanilkovazmrzka
7. feb 2025

To som v zivote nevidela ze by bolo na stitku urcene ktory alzabox mas pouzit.. keby bol plny tak co? Budes cakat kym si ludia prevezmu zasielky aby ti uvolnili miesto kde sa zmesti tvoj balik? Cez co generujes tie stitky?

maria535
autor
7. feb 2025

@vanilkovazmrzka odosielam cez V. takze stitok sa vygeneruje sam..v rohu mi vzdy vygeneruje konkretny Alzabox na konkretnom mieste takze do ineho som to ani neskusala vkladat..je to iba na stitkoch od DPD ine mozem podat kdekolvek…a co sa tyka miesta kedze cez V. nikde nie je moznost vybrat konkretny box kde to chcem vlozit hadze to zrejme najblizsi ktory je volny automaticky na stitok co mam skusenost…

maria535
autor
7. feb 2025

@janai1 ano pisem o V…si si ista ze aj tie cez DPD kde mas konkretne uvedene na stitku konkretny box je mozne podat v akomkolvek boxe?

janai1
7. feb 2025

@maria535 samozrejme, že áno. Veď to tam úplne odveci hadze. Ja mám alzabox 2 minuty od bytu a dáva mi to tam miesta aj na druhom konci mesta atď.

maria535
autor
7. feb 2025

@janai1 super dobre vediet 👌🏼..mne to hadzalo blizko ale mam teda aj blizsie..v kazdom pripade po milion pokusoch sa mi podarilo naskenovat ten kod..dakujem za tip teda 🙂

janai1
7. feb 2025

@maria535 a teda s tým scanovaním je to boj 😂 raz som tam asi 5 minút stála kým sa mi to podarilo.
S tým ručným prepisovanim, neviem ktorý kód. Raz som skúšala všetky a ani jeden mi nezobralo

maria535
autor
7. feb 2025

@janai1 no to sa mi vcera vecer prvy krat stalo a som tam spekulovala dobrych 20min urcite 🤦🏼‍♀️😂…a najlepsie ze dnes som pisala do DPD nech mi napisu ktory z tych milion kodov co su na stitku tam mam zadat ked mi to nejde naskenovat ..odpisali ze nejaky 14 miestny ale nefungovalo to takze doteraz netusim a zrejme ani oni 🤷🏻‍♀️

vanilkovazmrzka
8. feb 2025

@maria535 cez v. som posielala tiez asi 3-4 baliky a ani som si nevsimla ze by tam bol napisany nejaky box…