Ako správne zadať kód do Alzaboxu?
Prosim vas mam zasielku a vytlaceny stitok pre podanie balika cez konkretny Alzabox cez DPD. Stitok mi ziadnym sposobom naskenovat nechce. Pise ze je moznost zadat kod rucne. Ktory konkretny kod tam zo stitka treba zadat? Lebo skusila som vsetko a uz naozaj neviem 😔 Dakujem vopred
Mne posledné razy ukazovalo, že je možné podať len na pobočke, nedalo sa podať cez box. Ak máš pobočku, choď tam, máš pokoj a istotu.
Aj posielas do zahranicia cez box to nepojde
No poblizku mam iba Alzaboxy..a na stitku je vzdy konkretny uvedeny do ktoreho treba objednavku dat..minuly tyzden som posielala takto baliky aj do zahranicia a nebol problem..pisala som uz na DPD ze ked to nejde naskenovat tak ktory kod treba zadat rucne…odpisali ze sa jedna o 14 miestny ciselny kod uvedeny na stitku..takze idem to skusit snad sa podari
To som v zivote nevidela ze by bolo na stitku urcene ktory alzabox mas pouzit.. keby bol plny tak co? Budes cakat kym si ludia prevezmu zasielky aby ti uvolnili miesto kde sa zmesti tvoj balik? Cez co generujes tie stitky?
@vanilkovazmrzka odosielam cez V. takze stitok sa vygeneruje sam..v rohu mi vzdy vygeneruje konkretny Alzabox na konkretnom mieste takze do ineho som to ani neskusala vkladat..je to iba na stitkoch od DPD ine mozem podat kdekolvek…a co sa tyka miesta kedze cez V. nikde nie je moznost vybrat konkretny box kde to chcem vlozit hadze to zrejme najblizsi ktory je volny automaticky na stitok co mam skusenost…
@janai1 no to sa mi vcera vecer prvy krat stalo a som tam spekulovala dobrych 20min urcite 🤦🏼♀️😂…a najlepsie ze dnes som pisala do DPD nech mi napisu ktory z tych milion kodov co su na stitku tam mam zadat ked mi to nejde naskenovat ..odpisali ze nejaky 14 miestny ale nefungovalo to takze doteraz netusim a zrejme ani oni 🤷🏻♀️
@maria535 cez v. som posielala tiez asi 3-4 baliky a ani som si nevsimla ze by tam bol napisany nejaky box…

Treba skusat skenovat, aj 20x, niekedy to neide hned