Ako ste začali nový rok 2025?
Ako ste začali nový rok 2025 všetko v poriadku?
@veronika19895 pracovne
Teraz sme vstali a ideme sa sánkovať, čiže zatiaľ všetko ok.
Ešte som v postelí
Upratovaním po psovi.Lebo petardy,ohňostroje apod.
prechadzka, a este pojdem. takze zdravo
Tym, ze sme susedom, ktori robili ohnostroj, vsetok bordel, ktory ostal pred nasou branou, nahadzali pred tu ich - ako kazdy rok.
@lucia13022023 a kdeže je sneh ☺️?
@veronika19895 s kvalitnou migrenou
@tulipanik12 vraj na Donovaloch, tak sa ideme pozrieť. Keď nie sánkovať, aspoň si spravíme prechádzku 🙂
Hrám hru na mobile a ležíme všetci na gauči pri tv. Urobím obed hneď ako bude partner hladný a poobede tiež relax a tv
@veronika19895 s narazenym - dúfam že len narazenym lakťom. Dúfam že ma takáto smola nebude držať celý rok 🤣🤣
lezim a kolacikom a kavou...uz 2 mesiace sa trapim s platnickami, pevne verim a dufam ze zanedlho aj diagnozu zistim....
@veronika19895 ja aj dcérka sme choré 😢🥺a bohužiaľ ked som volala na pohotovosť ráno o radu,tak som vychytala takú nepríjemnú nervóznu doktorku.Takze nic moc nový rok.😔
Omšou ♥️
Konecne som si vytrhla odlomeny kus stolicky 😭 Celu noc ma vyrusoval.
U nas uplne bezne, aj vcera, aj dnes. Akurat som len vymenila nastenny kalendar.
My sme zacali rok hadkou so susedmi 🙈 lebo chceli pustat ohnostroj cez nas dom a pozemok ako minuly rok. Vsetok bordel sme este par mesiacov vsade zbierali, vsetko co dopadlo na strechu (a ze to nebolo malo) nam tam v kuse upchavalo odkvapy.
O deviatej som vstal, dal som si raňajky, potom spravil šnicle, na obed sa vyžral jak prasa, potom išiel na prechádzku a teraz pri varenom víne pozerám TV a čítam čo za nové hlody tu pribudlo.
ležaním na gauči a tak to ostane dneska celý deň😀 len som sa presunula z postele na gauč😀
Seklo ma v lopatke😂
Chori a zlostni … meska lietadlo neviem ci stihame pripoj
Varila obed,upratovala a spratala výzdobu aj stromček,už mám alergiu na to.

Po polnoci som pokračovala v hraní hier na mobile a potom šla spať. Práve som sa zobudila.