Ako trávite voľný čas?
Ahojte pochvalte sa co dnes robite
Dnes nič.Vobec nič
Chlapa mám na 2 týždne v zahraničí, tak som sama, oddychujem, doobeda som niečo poprala, teraz pozerám seriál, tu čo sa deje a podvečer asi zbehnem s kamoškou na jeden punč a lokšu 😀
rozpravam sa s detmi o zivote
Bola som pozriet jednu akciu, Burzoblsku. No je otrasne pocasie, tak uz ostanem doma a idem sit.
Umyla som okná (aj keď je nedeľa,mamina prepáč) 😅,upratala a rozmýšľam začať s vianočnou výzdobou,ale asi je to ešte skoro. Chytá ma už akosi tá vianočná nálada,či čo 😊
Robím návod na háčkovaného Bambiho
@bessie12 kurier v nedelu?
@terezkaarthuramax áno, ale nie je to na Slovensku. Tu kuriéri roznasaju balíky do cca 22 hod. každý deň.
@bessie12 aha tak to mate dobre v tej krajine.
Bola som od 5.00v práci, prišla som o 15.oo domov trochu relax pri káve, šport, niečo s dieťaťom..
@terezkaarthuramax je aj možnosť vybrať si deň doručenia. Všeobecne od 8 do 22 alebo potom niekedy večer od 17 do 22. Ale pri niektorých produktoch to nie je možné.
Ja som sa práve dovalila z práce
Ja som dnes doobedie stravila sitim plienky pre babiku 😆, lebo jedna ma plienku, tak aj druha potrebuje. Potom klasika, varit, kava, nieco upratat a film.
Bola som v práci a poobede som oddychovala a trochu sa nudila.
Hmm. Že voľný čas. :D Nám trvá hodinu sa dať dokopy a ísť k raňajkám. O pol 9 kostol. Popri tom všetkom doma, som aspoň polievku spravila a šla doucovat. To je môj relax. ;D Prišla a spratala zvyšné deti do posteli. Po zobudeni jedlo, polh obliekanie do mrazu a prechádzka k svokrovcom. Takže vlastne som sa mala fajn na návšteve a nemusela byt v strehu pri 5 deťoch. Len pri 2. ;D Večer sme mali krasny. Aj pekne zaspali. Cvičím a čítam si modrého kona…. A chcela by som ešte xy veci spraviť ale nie je čas! :/ V noci sa 3 alebo 4x budím.. a ráno mám behacky po úradoch.. ale odporúčam knihu A landscape wirh Dragons. Keď nebudem tu, budem v nej. ;D
Voľný čas a to čo je 🤣....o pol šiestej som prišla s práce dala dve kávy, svetielka na stromček a potom vaňu a knihu
@zuzanita1609 Ja som uz dnes zacala s vianocnou vyzdobou. Vylozila som par ozdob,zavesila svetielka.
Nudim sa pred televizorom. Pre mna je najlepsim relaxom navstevovat pamiatky, v tomto pocasi by som sa vsak mohla vybrat len do blizkeho okolia a to mam vsetko prechodene viac razy. Vybrat sa dalej v case ked sa tak rychlo stmieva si netrufam a počasie tiez nie je idealne.
Tak cakam na jar a surfujem po internete, hladam buduce ciele.

práve sa chystám do vane... oddychovať. 🙂
mm odišiel s dcérou na návštevu, ostatné deti sa učia...