Ako uchovať vyrezávanú tekvicu čerstvú čo najdlhšie?
Dobrý deň dnes vyrezana tekvica ako docieliť aby vydržala co najdlhšie a nezhnila .dakujem dieta si ju berie do školy zajtra
Ma to byt zo záhrady len nemám záhradu moja mama.ma.tekvice tak tie sme zobrali 😀 len som.chcela že aby to vydržalo co najdlhšie
vyrezana vydrzi max tyzden. ked chces dlhotrvajucu, tak ju nevyrezavaj, len ju pomaluj alebo ozdob (pomocou lepidla alebo spendlikov mozes prichytit oci, vlasy...)
vyrezana vydrzi max tyzden. ked chces dlhotrvajucu, tak ju nevyrezavaj, len ju pomaluj alebo ozdob (pomocou lepidla alebo spendlikov mozes prichytit oci, vlasy...)
@kp7333 škoda už sme vyrezali dcere som povedala ze nevydrží dlho tak aby nebola smutná dali sme na balkón 🙂
Ja to chápem že ozdobné tekvičky či vyrezané strašidielka - ozdobné tekvičky alebo vyrezané strašidielka. Dve rôzne veci. Mne tekvica splesnie vždy behom pár dní..
@anonym_autor pomaha to, ak ju nastriekas trochou bielidla ;)

preboha to uz? jezis toto je moja kazdorocna nocna mora. Trom detom kazdy rok vymysliet inu tekvicu 🙂 Minuly rok sme v nej nechalivyhoriet sviecku, vraj dlhsie vydrzi. Nemyslim. Tam je proste vlhko.