icon

Ako uchovávať a organizovať rodinné fotografie?

zienka21
13. jún 2024

Ahojte tie z vás čo majú fotky klasicky radšej vytlačené k stálemu nahliadnutiu ako ich máte uložené? Organizované? Ak ide o všeobecne rodinné fotografie mi príde iba obyčajný fotoalbum praktický/nepraktický vzhľadom na množstvo. Niečo iné poradíte?

svokrinjazykmonika
13. jún 2024

@zienka21 ja mám tiež radšej vytlačené, moje s manželom mám v dvoch 300vkových fotoalbumoch ale fotiek dcéry mám neskutočné množstvo, takže to by bolo veeeľmi veľa albumov 😅 tak som našla také euroobaly na fotky a to zakladám do klasického veľkého šanónu. Len nie sú tie fotky také pekné ako v albumoch, trošku to skresľuje farby. Ale je to prehľadné a hlavne si môžem sama vyskladať album aj o 1000 fotiek. Neskôr môžem odfotiť. Volá sa to tuším Bantex kapsa na foto.

pralinka25
13. jún 2024

Ja urobim vzdy fotoknihy raz za rok

zienka21
autor
13. jún 2024

@svokrinjazykmonika áno poprosím link fotku info.. čokoľvek.. lebo rodinka sa rozrastá a aj roky budú pribúdať 😇💛

zuzinka888
13. jún 2024

Aj ja davam robit fotoknihy raz za rok plus kazdemu dietatu od 0-18 rokov zatial 1 kompletna ( syn 19) a dve rozpracovane.😀

matkahelka
13. jún 2024

@zienka21 z kazdeho roku mam fotoknihy

vreckovka2
13. jún 2024

@zuzinka888 od 0 -18 je super napad,asi ju zacnem tvorit ;). Ja som babke robila k 80tke, pozbierala fotky od rodiny. Nasli sme aj take, kde ma rodicov, ona ako dieta.
@zienka21 robim kazdy rok 1 fotoknihu.

svokrinjazykmonika
13. jún 2024

@zienka21 https://www.mall.sk/obaly-kancelaria/bantex-zav...
Mám tam zatiaľ 220 fotiek a ešte 30 prázdnych obalov. A ešte veľa miesta a nie je to ten úplne najhrubší šanón.

zuzinka888
13. jún 2024

@vreckovka2 aj ja som dala otcovi robit k 60 a dala na oslave jemu aj jeho surodencom. No asi som nemala🤣🤣- oslava sa zmenila na chvilu na slzave udolie. Lebo oco nemal doma ani jednu fotku svojich rodicov a surodencov ked boli deti- vsetko ostalo u najstarsiej sestry v cechach. A tak videl ( na fotke)svojich rodicov po 40 rokoch.