icon

Ako účinne vyčistiť notebook od plesne?

rtd
6. jan 2025

Ahojte,
stala sa mi taka nemila vec. Vcera som nasiel v batohu od notebooku banan, ktory bol po 2 tyzdnoch viete v akom stave 🙂 Bol v sacku. Cela taska je zasmradena. Na tom sacku som mal notebook, ktory teraz zapacha extremne za plesnou. Ako ho mam prosim vycistit? Taska je uz v pracke..

melanta
6. jan 2025

Práčka pleseň v taške nezničí. Pochybujem, že ju perieš na 90° a keby aj, vnútro tašky nie je také dostupné.

bloger
6. jan 2025

Skús len tak zvrchu otrieť vlhčenou handričkou. Bývajú napríklad s citronovou vôňou. To by nemalo tomu notebooku uškodiť.

rtd
autor
6. jan 2025

Trochu sa opravim. Plesen viditelna v taske nie je. Ale je tam citit ten smrad. Skor mi ide o notebook, nech nezapacha. Tasku hoci kupim novu

melanta
6. jan 2025

Pleseň je aj tam, kde ju vizuálne nevidno, takže ak ju je cítiť, tak tam je. Čo sa týka notebooku, predávajú aj vlhčené obrúsky na notebooky, skús s nimi poutierať notebook.

niekto2hy
6. jan 2025

Hadam je ten ntb funkcny.😎

mia2906
6. jan 2025

@rtd toto sa môže stať len chlapom 😁 ani môj nevyberá z batohov tusim nič po výletoch 🤣🤣

rtd
autor
6. jan 2025

@mia2906 haha 😁 mna len trapi ako ten zapach odstranim. Inak batoh som vypral, zapach je aj tak

maddie1711
6. jan 2025

@rtd kúp si vlhčené obrúsky na obrazovkua vyutieraj celý ntb. Oni sú napustené alkoholom čiže to aj rovno vydenzifikuje.