Ako ukladať fotografie na SD kartu v mobile?
Dobrý deň,môžete mi niekto poradiť,ako si v mobile zapnem ukladanie fotografií hneď na SD kartu? Ukladajú sa mi aj do mobilu a potom mi Google stále vypisuje, že sa míňa ukladací priestor a musím si nejaké vymazať.
V aplikácii fotoaparát v nastavení si vieš zmeniť aby fotky ukladal na SD kartu, ak máš málo miesta v mobile.
Ak sa mína priestor na Google disku/účtu odinštaluj si aplikáciu fotky a používaj galériu alebo si v aplikácii fotky niekde v nastavení vypni synchronizáciu fotiek na Google disk.
@maranco Ďakujem, skúsim.
Len pozor, niektore specialne fotky (napr. panoramy s pohybovanim mobilom) sa na mnohych mobiloch (verziach Androidu?) aj tak ulozia do vnutornej pamate mobilu, hoci ich normalne vidis medzi svojimi fotkami (ktore mas v aplikacii "Fotoaparat" nastavene na "Ukladat na SD kartu").
Podobne si treba nastavit aj ostatne disk "zeruce" aplikacie - ak pouzivas napr. offline mapy ci navigacie - aby svoje objemne mapove podklady tiez ukladali na SD kartu.

V aplikácii fotoaparát v nastavení si vieš zmeniť aby fotky ukladal na SD kartu, ak máš málo miesta v mobile.
Ak sa mína priestor na Google disku/účtu odinštaluj si aplikáciu fotky a používaj galériu alebo si v aplikácii fotky niekde v nastavení vypni synchronizáciu fotiek na Google disk.