Ako upevniť vaničku Vanetta od Peg Pérego?

martina46
31. dec 2007

Kúpili sme peg perego centro completto a k tomu vaničku vanetta ale ani za svet ju tam nevieme upevniť. Zaskočí do takých pák v strede kočíka, ale nie je na pevno, kýve sa spredu dozadu. Návod nám nepomohol ☹ viete niekto poradiť?

ulicnice
31. dec 2007

Marti, já bych s tím snad zašla za prodávajícím, ať vám to ukáže na místě. To by se stejně takhle asi těžko popisovalo. A jak jste jinak spokojeni s kočárem? Já jsem o centru uvažovala, až odložíme hluboký, ale nakonec půjdu do Plika P3 completo.

martina46
autor
31. dec 2007

dnes sme ho kupili, tak neviem. ta vanicka bol iba bonus, povodne sme chceli ib sportak, no ale co mame hlboky kocik, je strasne nemotorny a tazky.pliko som tiez obzerala, ale chcela som trosku vacsie kolesa a max. 6. pliko ma 8 a trosku mensie a golfove palice, to sa vraj tazsie ovlada jednou rukou. s tou vanickou, no este uvidime. je to trosku komplikovane trepat to znovu do obchodu, nemame auto. ale prinjhorsom 😒

ulicnice
1. jan 2008

já mám hluboký kočár Inglesina s natáčecími předními koly a to je super ježdění. Měla jsem původně půjčený taky takový ten těžký a nemotorný a týden před porodem jsem narychlo pořídila od jedné paní tenhle. A Pliko mám vyzkoušené od kamarádky. Je pravda s tím ovládáním jednou rukou, ale měla jsem golfáče už na první a jde si na to zvyknout. Já jsem kvůli tobě koukala i na net ohledně té vaničky a žádný odkaz na vaničku vanetta mi to nenašlo. To Centro completo už asi nevyráběj, nenašla jsem, že by byla kolekce 2008 a u Plika už je.

martina46
autor
1. jan 2008

No, ja som sa pomýlila, ono sa vanička volá NAVETTA, to som mala nejakú dislektickú chvíľku, keď som zakladala tému. 🙂
Tá vanička tak na voľno má byť 😒
dnes ideme von, trochu aj nasnežilo, tak všetko vyskúšame. Uvidíme, či to obstojí..

ulicnice
1. jan 2008

😀 No stane se 😀 Tak ať se vám pěkně drandí a pak dej vědět. to kývání je tedy asi záměr, aby to na nerovném terénu kolíbalo.

ulicnice
1. jan 2008

Tak jsem koukala, ta vanička u nás stojí přes 5 tisíc. To byl ale sakra dobrý kauf s takovým bonusem!!!!

tamia
1. jan 2008

tiež mi tá vanička na pp tak lieta.

....ako to, že bola bonus k šporťaku 🙂 ? nejaká akcia?
To bola dobrá kúpa.

martina46
autor
1. jan 2008

Nieeeee! 😀
to nebolo ku kočíku zadarmo, ale myslela som to, že náš osobný bonus, takže peniažky navyše, normálne 🙂
to ma nenapadlo, že to vyznie tak..

ulicnice
1. jan 2008

Ale bylo by to super!!!!!!

tamia
1. jan 2008

....ja som to urobila tak, že som poťah zo šporťaka dala dole, aby sa mi zbytočne neničil, takže navetu máme pripevnenú iba na plaste. Podľa mna by bolo škoda ničiť šporťak, lebn na to sadá prach a nečistoty a kým ba som ho vytiahla vyzeral by ako používaný.

no nebolo by od veci navetta ako bonus, však že.... 😉

martina46
autor
1. jan 2008

ja som tiez dala dole potah.
tamia, neskusala si pridvihnut trosku ten nanoznik, ze by ti to potom mozno nelietalo. zajtra volam jednemu panovi do ciech, dostala som tip, ze poradi, tak dufam, ze to bude vediet.
no a boli sme vonku a je to v pohode, ked sa do vanicky vlozi dieta, celkom sa to ustali a pri vychadzani a zchadzani z obrubnika sa vanicka tak jemne nakloni a potom dorovna. aj kolesa su na takom slabom snehu vcelku v pohode.
zajtra dam teda vediet, opytam sa aj na to pliko.
a normalne som sa vzila do tej bonusovej vanicky a prislo mi az luto, ze to tak nebolo... 😀 som svihnuta 😅

ulicnice
1. jan 2008

Martina46, můžeš to klidně svádět na šestinedělí 😀 😀 😀 Doufám, že pán poradí! Pak se sem juknu, co jsi zjistila. Asi už spíš, ale stejně: dobrou noc.

martina46
autor
2. jan 2008

Takže je to v poriadku, tá vanička tam proste tak navoľno má byť. Tak isto je to s plikom, ale tam je tá rezerva vraj trošku menšia. Tak sme spokojní 🙂

tamia
3. jan 2008

....ale skúšala, mám ho pridvihnutý... Ale vanička lieta tak ako tebe. Už som si zvykla nie je to hrozné, a je to iba vtedy ako píšeš, pri vchádzaní a vychádzaní z vchodu.

Na tom plaste to nevyzerá nejak veľmi lákavo, ale škoda ničiť poťah, no nie 😉 Ja ten pristor medzi vaničkou a tým plastom používam na odkladanie drobných vecí, čo sa mi už nezmesita do tašky. Na jeseň som tak nosila malej hračky a mala som ich stále pri ruke.

ulicnice
3. jan 2008

No vidíš, marti, jsi šikulka. Mne tedy překvapuje, že jde vanička použít i na Pliko. No ale teď už to řešit nebudu, teď mám tu Inglesinu a jsem s ní max. spokojená. Ale na ty golfáče už se těším moc. To bude jízda!