Ako vrátiť použitú vec do pôvodného obalu?
Mam takú (dúfam) vtipnú debatu o skladovaní (nielen) sezónnych veci. Určite sa vám to stalo ako mne. Napr. Vyberiem nafukovacku z krabice a potom hodinu skladám aby sa mi zmestila do pôvodnej krabice, stan so všetkým príslušenstvom do tašky a to nehovorím o bazéne keď ho vypustím ako ho na tlačím do krabice v ktorej som ho kúpila. Nemáte niektorá nejaký grif ako sa vám to podarí?

ja si niekedy najdem na youtube unboxing urcitej veci... uvidim ako to bolo zlozene a presne tak sa to snazim spatne zlozit.
alebo rovno packing niekedy...
momentalne mas tam este vzduch... skusila by som viac vysat... a poskladat to inak...
Mne ziadno.sklada chlap...
My mame presne tu istú.... táto nafukovacka proste nejde poskladať aby vošla spat do krabice 😂😂😂
@6mia6
odporúčam dva návrhy:
1) ak máte nablízku čínsky obchod,vbehni dnu a požiadaj predavača nech ti poskladá nafukovačku,oni to majú v krvi 🙂
2) pozri si toto video
PS: tam je ten predavač 😀
@6mia6 Nafukovacku chapem, ze sa moze zdat zlozitejsie ju poskladat, lebo musis uplne vyfuknut vzduch, z vyroby je uplne zlisovana, placata. Ale stan? :D My sme mali stan pre 6 osob a vzdy sme ho na dovolenke poskladali pekne do povodneho obalu. Len ho treba natesno rolovat / skladat.
Nenapadl by mi, ze to moze pre niekoho taky velky problem :D
@6mia6 zial na taku nemam. my ani nemama ziadny stan a nafukovacky len take obyckove, nechodime stanovat. Len bazeniky a to som vlani spekulovala, tak som hladala. na Youtube sa da najst vselico ale zail nie vsetko. Casto su ale aj oficialne videa od vyrobcu, skus pod vyrobcom a modelom hladat.
@6mia6 nafukovacku treba vyfuknut vysavacom... ten ju uuuplne sfukne a nezostane v nej ziaden vzduch, ktory by zavadzal...
@fokuska
@6mia6 my sme mali volakedy aka deti/teenies stan pre dvoch. Take acko. Vzdy sme ho dostali do povodneho obalu. Tam fakt len riadne povystierat a pomalicky rolovat. Ale nieksori ludia to jednoducho nevedia. Stava sa. Moj muz je taky "gramblavy", ze ani len skladaci dazdnik nevie narvat do povodneho obalu😂
@jankalukasova keď mala vstane zrealizuje, napíšem ako to šlo 👍
Haha pred pol hodkou som tlačila bazén do krabice :D celkom to išlo ..:D
@6mia6 ked skladas stan, rozloz si plachty na zem, na to tycky, zarovnaj okraje zarovno tyciek a roluj. Vytlacis vzduch pekne a vzdy sa tak stan podari zbalit 🙂
@mischelin89 idem skúsiť. Dakujem
@yanni presne mam ten isty problem, neviem zlozit ani dazdnik, ja ho kolkokrat neviem ani zrolovat a zapnut tou slupkou okolo :D
@mischelin89 neuveriteľné sa stáva skutočnosťou a aj stan je konečne na svojom mieste. Ešte len nachystaný na svoju púť. Len som ho nechcela dávať polovybaleny do kufra. Cez obed som ešte aj nový zips nasila. Majitelia budú mať radosť. 😉
ja neznasam bazeny.. nikdy sa mi nepodaria poskladat.. keby som mala viac trpezlivosti, mozno by to aj islo, ale skladanie u nas vyzera asi tak, ze sa na mna vesia minimalne jedno dieta, tri krat odbehnem lebo kazde aspon raz nieco potrebuje a potom mam uz take nervy ze to hodim do velkej ikea tasky a zavesim na vesiak 😂😂 a pritom by som to najradsej hodila do kosa.. 😅
@6mia6 jupiiii... 7rocnik ZS, ucitel informatiky v skole v prirode :D
@mischelin89 v škole v prírode som nikdy nebola ani na plaveckom. Ja som nejaký čudný ročník iba lyžiarsky sme mali

Noooo musis uplne ze poriadne vyfuknut a krajsie poskladat. To ci je hore na obrazku, to nie je poskladane. Mne sa vzdy vsetko zmestilo. Ale ja si dam zalezat na poriadnom skladani. Je to sice casovo narocne ale cetri to casto miento v pivnici. Akurat vcera som kladala detsky bazen.