icon

Ako vrátiť použitú vec do pôvodného obalu?

6mia6
13. aug 2018

Mam takú (dúfam) vtipnú debatu o skladovaní (nielen) sezónnych veci. Určite sa vám to stalo ako mne. Napr. Vyberiem nafukovacku z krabice a potom hodinu skladám aby sa mi zmestila do pôvodnej krabice, stan so všetkým príslušenstvom do tašky a to nehovorím o bazéne keď ho vypustím ako ho na tlačím do krabice v ktorej som ho kúpila. Nemáte niektorá nejaký grif ako sa vám to podarí?

Ako vrátiť použitú vec do pôvodného obalu?
Strana
z2
yanni
13. aug 2018

Noooo musis uplne ze poriadne vyfuknut a krajsie poskladat. To ci je hore na obrazku, to nie je poskladane. Mne sa vzdy vsetko zmestilo. Ale ja si dam zalezat na poriadnom skladani. Je to sice casovo narocne ale cetri to casto miento v pivnici. Akurat vcera som kladala detsky bazen.

dzina007
13. aug 2018

ja si niekedy najdem na youtube unboxing urcitej veci... uvidim ako to bolo zlozene a presne tak sa to snazim spatne zlozit.
alebo rovno packing niekedy...
momentalne mas tam este vzduch... skusila by som viac vysat... a poskladat to inak...

sense
13. aug 2018

Mne ziadno.sklada chlap...

suzie28
13. aug 2018

My mame presne tu istú.... táto nafukovacka proste nejde poskladať aby vošla spat do krabice 😂😂😂

dominika6
13. aug 2018

@6mia6
odporúčam dva návrhy:
1) ak máte nablízku čínsky obchod,vbehni dnu a požiadaj predavača nech ti poskladá nafukovačku,oni to majú v krvi 🙂

2) pozri si toto video
PS: tam je ten predavač 😀

https://www.youtube.com/watch?v=GsQiLODI-wo
6mia6
autor
13. aug 2018

@yanni viem zatiaľ som ju len odložila lebo nemám čas sa s ňou baviť. Vzdy si poviem ze si odfotím ako ta vec bola poskladané a nikdy to neurobím
😂

6mia6
autor
13. aug 2018

@dominika6 presne nejaké videa som chcela, idem na to

yanni
13. aug 2018

@6mia6 Skus pohladat nejake video 😉

6mia6
autor
13. aug 2018

Nafukovacka sa mi už raz podarila. Ale ten stan pre 4 ľudí bude veľký oriešok 🤔

@yanni nemáš aj tak video v zalohe

fokuska
13. aug 2018

@6mia6 Nafukovacku chapem, ze sa moze zdat zlozitejsie ju poskladat, lebo musis uplne vyfuknut vzduch, z vyroby je uplne zlisovana, placata. Ale stan? :D My sme mali stan pre 6 osob a vzdy sme ho na dovolenke poskladali pekne do povodneho obalu. Len ho treba natesno rolovat / skladat.
Nenapadl by mi, ze to moze pre niekoho taky velky problem :D

yanni
13. aug 2018

@6mia6 zial na taku nemam. my ani nemama ziadny stan a nafukovacky len take obyckove, nechodime stanovat. Len bazeniky a to som vlani spekulovala, tak som hladala. na Youtube sa da najst vselico ale zail nie vsetko. Casto su ale aj oficialne videa od vyrobcu, skus pod vyrobcom a modelom hladat.

jankalukasova
13. aug 2018

@6mia6 nafukovacku treba vyfuknut vysavacom... ten ju uuuplne sfukne a nezostane v nej ziaden vzduch, ktory by zavadzal...

6mia6
autor
13. aug 2018

@fokuska mam ho len požičany a už ho doniesli v taške nezazipsovany lebo sa to ani nedalo 😂 takže vôbec neviem ako sa skladá

fokuska
13. aug 2018

@6mia6 Dat sa da 🙂 len sa tomu treba povenovat... a vzdy je dobre pamatat si ked rozbalujs, ze co bolo ako zlozene ;) to uz len do buducna ako tip

yanni
13. aug 2018

@fokuska
@6mia6 my sme mali volakedy aka deti/teenies stan pre dvoch. Take acko. Vzdy sme ho dostali do povodneho obalu. Tam fakt len riadne povystierat a pomalicky rolovat. Ale nieksori ludia to jednoducho nevedia. Stava sa. Moj muz je taky "gramblavy", ze ani len skladaci dazdnik nevie narvat do povodneho obalu😂

6mia6
autor
13. aug 2018

@fokuska no ved som písala ze vždy si to akože odfotím, nakoniec to neurobím a potom maturujem. Ako píšem stan je požičany a ten som nevidela. Ja všetko do pôvodného obalu nakoniec dostanem ale chcela som tému len na pobavenie ci je viac takých ľudí.

6mia6
autor
13. aug 2018

@jankalukasova keď mala vstane zrealizuje, napíšem ako to šlo 👍

6mia6
autor
13. aug 2018

Po taktike s vysávačom hlásim, že je tam. Ani sa nebránila.
Ten sta bude ozaj väčší oriešok. Stan je dvojizbový s chodbou. Takže základný stan, dve komory, paličky a kolíky a "kabela" valec 90x 20 cm Vysávač mi asi nepomoze😂😂😂

lubik87
13. aug 2018

Haha pred pol hodkou som tlačila bazén do krabice :D celkom to išlo ..:D

mischelin89
13. aug 2018

@6mia6 ked skladas stan, rozloz si plachty na zem, na to tycky, zarovnaj okraje zarovno tyciek a roluj. Vytlacis vzduch pekne a vzdy sa tak stan podari zbalit 🙂

6mia6
autor
13. aug 2018

@mischelin89 idem skúsiť. Dakujem

matazirafa
13. aug 2018

@yanni presne mam ten isty problem, neviem zlozit ani dazdnik, ja ho kolkokrat neviem ani zrolovat a zapnut tou slupkou okolo :D

6mia6
autor
13. aug 2018

@mischelin89 neuveriteľné sa stáva skutočnosťou a aj stan je konečne na svojom mieste. Ešte len nachystaný na svoju púť. Len som ho nechcela dávať polovybaleny do kufra. Cez obed som ešte aj nový zips nasila. Majitelia budú mať radosť. 😉

6mia6
autor
13. aug 2018
yanni
13. aug 2018

@6mia6 No aka sikovna zienka👍👍👍👍

jana_eyre
13. aug 2018

ja neznasam bazeny.. nikdy sa mi nepodaria poskladat.. keby som mala viac trpezlivosti, mozno by to aj islo, ale skladanie u nas vyzera asi tak, ze sa na mna vesia minimalne jedno dieta, tri krat odbehnem lebo kazde aspon raz nieco potrebuje a potom mam uz take nervy ze to hodim do velkej ikea tasky a zavesim na vesiak 😂😂 a pritom by som to najradsej hodila do kosa.. 😅

6mia6
autor
13. aug 2018

@yanni ale hej učím sa rýchlo 😂😂😂😂 ešte uvidíme ci ho taky aj donesiem. Ďakujem za praktické rady

6mia6
autor
13. aug 2018

@jana_eyre lepšie by som svoj stav beznádeje neopísala 👍 teším sa na 4,5m bazén vysoký 122 to bude tiež zabava na celý deň. Ešte tu mam zhuzvany nafukovací obdĺžnikový bazén. Na ten skúsim ten vysávač zajtra. P. S. Nemám ikea tašku 😉

mischelin89
14. aug 2018

@6mia6 jupiiii... 7rocnik ZS, ucitel informatiky v skole v prirode :D

6mia6
autor
14. aug 2018

@mischelin89 v škole v prírode som nikdy nebola ani na plaveckom. Ja som nejaký čudný ročník iba lyžiarsky sme mali

Strana
z2