icon

Ako vybrať strešný box pre Hyundai ix35?

7. júl 2025

Dievčatá, potrebujem kúpiť stresny box na Hyundai ix35. No, som úplný amatér. Viete mi poradiť kde by som sa mohla obrátiť, kto by mi poradil ako na to? Mám prečítane nejaké diskusie ale vôbec neviem aký objem pozerať.

madeincssr
7. júl 2025

@anonym_autor no my nevieme, co v boxe potrebujes vozit (ci uzky dlhy "lyziarsky", alebo obdlznikovy kratky siroky na plosne, ci objemovo vacsie veci). Treba si uvedomit, ze je to hebedo, budes ho mat kde skladovat? Na obcasne pouzitie mozno zvaz zapozicanie (aj na bazarovych portaloch najdes ludi, ktori poziciavaju). Aj ked na aute nechas (nedemontujes) len stresny nosic - dva priecniky (tie musis mat presne na konkretny model auta ) - zvyknu pri rychlej jazde robit hluk (piskat) a zvysuju spotrebu.

madeincssr
7. júl 2025

@anonym_autor mozno ist popozerat, porozpravat sa do niektorej z predajni autoboxy.sk?

autor
7. júl 2025
@madeincssr

@anonym_autor mozno ist popozerat, porozpravat sa do niektorej z predajni autoboxy.sk?

@madeincssr vďaka, presne som nevedela ako začať

anonym_d6f365
7. júl 2025
@anonym_autor

@madeincssr vďaka, presne som nevedela ako začať

ahhola
7. júl 2025

Co najkratsi...ked jazdite po €U... V dlhom si anglicka rodinka priviezla z Calais do Doveru 2 africkych obohacovacov, isli vykladat obsah nosica a vymrvili sa odtial 2 promovani inzinizi🎵😅👊