icon

Ako vybrať šumivé víno so zlatom?

22. sep 2024

Zienky, poradte mi nieco stylove a zaroven chutne na mensiu prilezitost. Nie som znalec, ale chcela by som prosecco alebo vino so zlatom..mate najake oblubene?

jankafresova
22. sep 2024

ja milujem víno z ríbezli. červenych aj čiernych. ak klasicke z hrozna, tak Rose, ružové víno.

lindous
22. sep 2024

My sme raz dostali do daru šumivé so zlatom, nejaké luxury niečo, mne to nič nehovorilo, ale teda pekné na efekt, víno samo o sebe o ničom... tak možno, že čo neodporúčam 😅 ... a trošku sa obávam, že to bude prípad drvivej väčšiny takýchto darčekových vin...

tamitamitami
22. sep 2024

Toto víno je výborné, fľaša stojí 30€ ale je naozaj veľmi chutné. Vína s zlatom sú pekné ale tá chuť je nič moc.

gejb
22. sep 2024

Skus sumive vino luxury gold. Obsahuje aj broskyňový likér. Chutilo nám...

lindous
22. sep 2024

@gejb aaaaa to je presne ono, to čo nám vôbec nešlo 😅 ale veď chute sú veľmi individuálne, tak asi treba proste skúsiť 🙂

gejb
22. sep 2024

@lindous mne celkovo proseco vobec nechuti...toto malo tu broskynovu prichut takže za mňa dobre 👍 je to hlavne efektne keď si s tým človek pripije...my sme s tým "oslávili" narodenie dieťaťa 😊

svetlonos
22. sep 2024

Ahoj, moj muz je somelier ale fakt skvelý. To noe lebo je to môj muž ake nadšení boli z neho aj 3 šéfovia 4☆ hotelov, v ktorých sme robili.
O týchto vínach vzdy hovoril, že je to gíč a chuťovo nič moc. A to vypije kludne aj nirmalne víno za 6 e sedmičku. Teda nie ze dobre víno je len od 150e vyššie.
Ak chces to víno pre ľudí, čo si zakladaju na na "zlatom luxuse" kúp hocijaké, prd sa tomu rozumejú. Koli tým trblietkam ti ho vychvslia do neba! Pokial chceš víno pre niekoho, kto si ho aj rad vychutná kúp radšej bez tých zbytočných smeti a kvalitnejsie.

melanta
23. sep 2024

Ak chceš niečo štýlové, tak odporúčam kvalitné víno. Víno so zlatom nie je štýlové v ničom a hlavne pri týchto vínach nemožno hovoriť o kvalite.

melanta
23. sep 2024

@tamitamitami ale Tokaj musí mať človek rád, kto má rád suchšie vína, tak Tokaj bue príliš sladký a aromatický a doslova nepitný.

eva8
24. sep 2024

@svetlonos ktore konkretne vino by si odporucila? Aj ja pojdem prvykrat na navstevu k jednemu paru. Dakujem

ekira1
24. sep 2024

Včera som pozerala v kauflande glitter spritz, vyzeralo to zaujímavo. U nás je vyložené tam kde všetky aperitívy. Stálo okolo 15€.

svetlonos
24. sep 2024

@eva8
a vieš ci pijú skôr suché ci polosladké, biele, červené 🙂? To by bolo super zistiť. Ja by som ti napriklad vedela odporučiť Vino Hruška. Sú z Moravy a vína si chválil aj môj muž. Maju dokonca aj nealko verziu a červené je od alka takmer nerozoznanie. Aj cenovo je prístupné. Kúpila som vo vinárne v Trenčianskej Teplej ale majú aj internetový obchod myslím. Aj tie šumivé od nich sú fajn.
Ak zistíš, ktoré majú radi tak ti môžem napísať aspom niečo konkrétnejšie, ci udať smer ak chces 🙂 Pekný deň ti prajem.

eva8
24. sep 2024

@svetlonos dakujem. On je polovnik, najprv som myslela Myslivca a nieco k tomu, ale ked su dvaja, tak radsej vino.
Skusim sa pozriet po tej "hruske", je to take netradicne. Kde ho kupim?

nafka0483
24. sep 2024

@svetlonos Odporucis prosim vino do daru pre damu, ktora ma rada sladke vina? Tokajske putnove poznam, alebo co by si odporucila?