Ako vybrať zrelý melón?
Ahojte, podarilo sa už niekomu kúpiť tento rok dobrý melón?
Poprípade, nemáte nejaký trik, ako zistiť, či je už zrelý, či kúpiť/nekúpiť?
Muž po nich ťuká, ale teda nevšimla som si, že by zrelý melón vydával lepší zvuk 🙂
Ja som tento rok mala už 2x. Bol cerveny, šťavnaty, ale chýbala mu sladkosť. Ešte počkám aspoň mesiac.
Ja som ani minulý rok v obchode nenatrafila na dobrý ale moja mama mala na záhrade minulý rok a teda také výborne sladké som dlho nemala tak dúfam že aj tento rok zasadí 😊
Ja som ani minulý rok v obchode nenatrafila na dobrý ale moja mama mala na záhrade minulý rok a teda také výborne sladké som dlho nemala tak dúfam že aj tento rok zasadí 😊
@veronika2316 Minulý rok nám všetky chutili ako tekvica, bez chuti. Aj sme sadili - prvý krát, ale asi neskoro, začal kvitnúť v auguste 🙂
@veronika2316 Minulý rok nám všetky chutili ako tekvica, bez chuti. Aj sme sadili - prvý krát, ale asi neskoro, začal kvitnúť v auguste 🙂
@zuzulienocka78 áno presne aj ja som mala pocit že jem uhorku ale tie domáce boli výborné mali sme ich myslím že niekedy koncom augusta ale už si nie som istá a aj keď niektoré boli bledé aj tak boli fakt riadne sladké
Ešte sú naprd. Aj naši kupili a nedalo sa zjesť
Ale tu na SK už nepredávajú dobrý melón, iba šmejdy
Ja som dnes kupila v bille a sama som bola prevapena, aky je super
Ja som dnes kupila v bille a sama som bola prevapena, aky je super
@babushkaem Aj my sme dnes kúpili v Lidli v akcii za 0,79 €/kg a je krásny červený a sladký, tiež nás to veľmi prekvapilo.
najlepšie melony ti prinesu z Grecka, ktoré predavali po ceste, asi 2x take veľké ako tieto
@babushkaem Aj my sme dnes kúpili v Lidli v akcii za 0,79 €/kg a je krásny červený a sladký, tiež nás to veľmi prekvapilo.
@babushkaem
@momka A nejako špeci si vyberáte? V článku, čo odporučila kočka vyššie je, že treba ovoňať, ohmatať :-/
@babushkaem
@momka A nejako špeci si vyberáte? V článku, čo odporučila kočka vyššie je, že treba ovoňať, ohmatať :-/
@zuzulienocka78 Zvykneme poťukať, aj po vizuálnej stránke vyberáme, ale často sa stáva, že to nevyjde, takže poradiť neviem.

Tak na dobrý melón si budeš musieť estw počkať. Toto je dovoz a na sladké šťavnaté letné melóny sa ro nechytá