Ako vyhnať agresívneho holuba z balkóna?
Dobre rano, mam taky zvlastny problem. O pol noci priletel na balkon holub , par krat sa snazil vyletiet ale stale nie dostatocne vysoko.. ked som sa snazila ho aspon s metlou posunut tak lieta do mna.. som ho nechala tak, ze mozno v noci vyleti..najprv som ho nevidela ked som prisla ku balkonu.. tak som balkon pomaly otvorila, samozrejme balkon cely spinavy, holub bol pred dverami a zacal do mna skakat, tak som hned zatvorila. Ach jaj.. prosim pomozte.. co mam robit? Ako ho dat prec? Koho volat? Je agresivny ked otvorim balkon.
Ved v poriadku, na to mas tu deku, ten balkon asi nebude nejaky velky, ked z neho nevie vzlietnut.
Asi je udrety a dehydrovaný, keď nevládze vyletieť a takto vyvádza. Daj tam nádobu s vodou, keď sa napije a pozviecha, odletí. Ak nie zavolaj suseda aby ti pomohol
Chudák, dala by som mu spomínanú vodu, aspoň trochu nevarenej ryže či semienok. Je sucho, možno doplní takto energiu a odletí i sám.
My sme tiež mali a taký bol tučný tiež sme sa toho báli tak Starka prišla normálne ho chytila už neviem s čím a vyhodila z balkóna a začal lietať
@eliska13 dnes pride muz, ja sa toho holuba nedotknem.. ani neotvorim balkon, lebo ked ho otvorim tak skace a je agresivny.. pride po obede tak ho v rukaviciach vypusti
https://www.holubivnouzi.cz/ Napiste im. Povedia ti co mas robit. ,,Splaseny,, moze byt lebo ma bolesti a je dezorientovany. Urcite nie je na tom dobre.
@levantinka ona sa ho chce zbaviť, nie ho zachraňovať 🙄
Autorka, ja by som sa obalila s nejakym igelitom a s metlou by som ho išla vyšmariť von. No ľutujem ťa, ešte si užiješ pri čistení balkóna od hovien
Daj mu aspoň vody a troška empatie by neuškodilo 🙄. Je vyplašený, dezorientovaný. Holub nie je dravec...
Nezavidim. Ja som vyhadzovala z balkona este aj hniezdo s vajcami 🤦♀️ a hromadu hovien 🤮 Su to svine, nechapem ako vedia odpozorovat, ze byt je nejaky cas neobyvany
Dakujem vsetkym, nakoniec holub sam odletel.. nejak sa pozviechal..

Hrube rukavice, deka, chytit a vypustit.