icon

Ako vymažem správy na facebooku?

zuzka062
25. sep 2012

ahojte neviete niektora ako vymažem spravy na FB? vymazala som okno ale oni sa ukladaju a tam sa daju len archivovať.dakujem

lenuska1991
25. sep 2012

@zuzka062 ahoj, spravy mozes vymazat len v okne a potom zo sprav, ale ked znova zacnes pisat s tou osobou tak sa ti stale budu zobrazovat cela konverzacia odzaciatku, to nevymazes nikdy, len ako vravim v chate konverzaciu ze budes mat ciste okno, a potom hore nalavo v spravach krizikom hned nazactiaku spravu, teda ze nebudes mat vidno osobu s ktorou si si pisala, ale ked si zacnes znova pisat vsteko bude vidno.. hore v sprave...

snad som ta nezamotala, troska som to pisala ako debilko 🙂

lejla77
25. sep 2012

ale ano, da sa tam vymazat aj cela konverzacia. 😉

1234lubka
25. sep 2012

klikni na spravu ktoru chces vymazat a v pravom rozku mas ze spravy, akcie. klikni na akcie tam mas moznost delete conversation alebo vymazat konverzaciu

ivka225
25. sep 2012

a do budúcnosti - prestať používať Facebook. Ak niekomu chcem niečo povedať, e-mail úplne stačí.

henriett19
25. sep 2012

Klikni si na správu, ktorú chceš vymazať, tá sa ti otvorí, vpravo máš také okienko Akcie a tam daj vymazať správy 🙂

lightsajtla
3. feb 2014

A ako ich zmažem všetky naraz ale úplne všetky nech to nemusím preklikávať ako jebko

tamruska
22. nov 2014

daju sa vymazat spravy tak ze ich tam nebudem mat ani ja a ani oni ??? je to velmi potrebne !!!

lilyianka
22. nov 2014

@tamruska ak slo o konverzaciu, tak ty u seba tie spravy vymazes, ale ostatnym ostanu, museli by ich vymazat aj oni

sipocka
15. jan 2015

neda ;)

l3yla
15. jan 2015

Dá sa vymazať konverzácia ,ale druhá osoba aj tak bude vidieť všetky správy. 😉