icon

Ako vyperiem čiapku s kožušinovým bombrlcom?

77susana
1. okt 2021

Zdravím mamičky, mám prosbu, potrebovala by som skúsené mamičky poprosiť o radu : ako vyprať ručne čiapku aby sa mi kožušinka na bombrlci nezlepila? Aby zostala krásna, nadýchaná ako nová. Ďakujem za každú radu.😉

Ako vyperiem čiapku s kožušinovým bombrlcom?
moonlight1210
1. okt 2021

asi iba odparat a po oprati znova prisit.

ak je to skutocna kozusina, ta do pracky nesmie a umela sa splstnatie.

rysavcek
1. okt 2021

Ja vyperiem normalne v práčke a potom rozcesavam blmbolce na čiapkach aj na svetlíkov ak majú moje dievčatá

ja_mama
1. okt 2021

tiez rozcesavam ci uz brmbolce, umele "kozusinky" na bundach alebo plysaky 😀 casom sa niektore polepia tak ci tak, ale minimalne par x to funguje

77susana
autor
1. okt 2021

@ja_mama na vlnené čiapky používaš práci prostriedok určený na vlnu či klasický práci gél? Na tieto čiapky dávajú umelé kožušiny, skúsim ju teda vyprať a večesať, snáď ju nevyhodím po prvom vypraní do koša 😁

cacianka
1. okt 2021

Daj do obliecky z malého vankúšiky a tak daj oprať s pradlom na 30°C

ja_mama
1. okt 2021

@77susana davala som detsky prasok alebo obycajny...nekupujem osobitne na vlnu kedze mam len par zimnych veci takych, neviem teda ani porovnat ci by to bolo lepsie 🙂 a tiez na 30tke taketo periem

ja_mama
1. okt 2021

@77susana a inak najlepsie sa mi to cese takou kefou na vlasy z diviacich chlpov, aspon na daco ju vyuzijem ked uz na moje vlasy je na prd 😀