Ako vyprať naftu z oblečenia?
manzelovi sa podarilo pri tankovani ofrkat nove nohavice,poradte prosim ☹
Ja všetko mastné čistím benzínovým čističom z dogérky..dám na SVETLÚ handričku a šúcham opatrne po škvrne, kým je miesto suché. ak nezmizne na 1.x na druhý určite 🙂 väčšinou po čistení už ani neperiem.. rada od svokry čakateľky na nezaplatenie. 🙂
nam pomaha toto: http://www.dedra.cz/cz/produkty/?detail=TM0506
Mne minule manžel taktiež prišiel domov ofrkaný naftou,ktorú nalieval do auta. Nohavice sme taktiež najprv očistili benzínovým čističom z drogérky a potom som ich normálne oprala v práčke. Týmto benzínovým čističom takto bežne čistím všetky mastné škvrny na veciach a potom ich ešte operiem.
Ahoj baby moj manzel si ofrkal topanky s brusenej koze naftou...uz som skusala cibulu aj jar ale nic...nemate nejaky dobry grif nato...prosim
@radka424 nam sa dnes stalo to iste. Ako ste to nakoniec vycistili? Islo to dolu? Dakujem
@knedlik544 vies uz ani neviem😕😕

su vseliake tekute vyrobky na mastne flaky..lebo nafta je mastna..kup v drogerii wanish alebo ariel ci nieco ine ma mastnotu..nastriekaj na skvrnu a tak za pol hodku vyper z ostatnym pradlom na 40 supnov..pocas potreby opakuj este raz.Mozno budu mat nieco aj v lekarni nejake mrodukty na pranie tak popripade tam pozri..robila som 8 rokov v cistiarni tak dufam ze som este taketo veci nezabudla 😝