icon

Ako vyzdvihnúť balík z Alza boxu?

zuzana271
2. aug 2025

Dobrý deň, vie mi niekto poradiť ako sa vyberá balik z alza boxu....tak ako z packety? Mam stiahnutu aplikaciu my DPD, je to správna aplikácia...dakujem

anonym_aa6841
2. aug 2025

Aplikáciu nepotrebuješ žiadnu, zadáš iba kód, ktorý ti prišiel emailom/SMS.
Otvorí sa schránka, vyberieš balíček a zavrieš schránku 😊.

janai1
2. aug 2025

@zuzana271 Ak je to balík z alzy tak kód dostaneš sms/mailom/alebo v appke alzy. Ak je to balík od inej spoločnosti tak kód na otvorenie ti príde sms/mailom - naťukáš na obrazovke

zuzana271
autor
2. aug 2025
@janai1

@zuzana271 Ak je to balík z alzy tak kód dostaneš sms/mailom/alebo v appke alzy. Ak je to balík od inej spoločnosti tak kód na otvorenie ti príde sms/mailom - naťukáš na obrazovke

@janai1 ok, vdaka...ale postupne pri vyberá je ako pri packete a ta aplikácia, ktorú mam stiahnutu je ok?

janai1
2. aug 2025
@zuzana271

@janai1 ok, vdaka...ale postupne pri vyberá je ako pri packete a ta aplikácia, ktorú mam stiahnutu je ok?

@zuzana271 nie, nie je. DPD appka nemá absolútne nič spoločné s alzaboxom

zuzana271
autor
2. aug 2025
@janai1

@janai1 tak ako vyberiem balik z alzaboxu....prišla mi sprava ze mam balik v alzaboxe...túto apku som stiahla..teraz mam co urobit..prosim

janai1
2. aug 2025
@zuzana271

@janai1 tak ako vyberiem balik z alzaboxu....prišla mi sprava ze mam balik v alzaboxe...túto apku som stiahla..teraz mam co urobit..prosim

@zuzana271 ako som písala vyššie - naťukáš kód na obrazovke ktorý ti prišiel sms/mailom

13uzivatelka11
2. aug 2025
@janai1

@janai1 mne minule prišiel balík z GLS do alzaboxu

janai1
2. aug 2025
@13uzivatelka11

@janai1 mne minule prišiel balík z GLS do alzaboxu

@13uzivatelka11 píšem niekde že to nie je možné? samozrejme, že dpd aj gls bežne doručujú balíky do alzaboxov ale ich appkou box neotvoriš

zuzana271
autor
2. aug 2025
@janai1

@zuzana271 ako som písala vyššie - naťukáš kód na obrazovke ktorý ti prišiel sms/mailom

@janai1 Dakujem za pomoc, pekny den vsm prajem🙂