icon

Ako zabaliť dámsku vetrovku?

amajlik
15. aug 2025

Ahojte. Prosím vás do čoho mám zabaliť dámsku väčšiu vetrovku. Ešte som nebalila a ani neposielala poštou na dobierku.
Poraďte mi aj do čoho zabaliť a aj ako poslať.
ĎAKUJEM

magduska2
15. aug 2025

@amajlik Nemáš nejake vrece v ktorom tebe došla obj.?
Ale možeš kludne použiť čierne vrece,obrátenú igelitku" ..v podstate čokolvek cez čo nebude viediet obsah.Poriadne oblep a hotovo 😉

sandra49
15. aug 2025

@amajlik zabal do potravinárskej fólie, tak zmenší svoj objem a potom to daj bud do tesco tašky naruby alebo do inej ppdobnej a zalep lepiacou páskou.. adresy kľudne napíš na papier a ten prilep na balík priesvitnou páskou.

zobaka
16. aug 2025

ja balim do pevnejsich igelitiek z obchodu a na to biely baliaci papier

ika02
16. aug 2025

Ahoj, neviem, akej hodnoty je tá bunda, ale lacné veci neposielaj na dobierku. Je drahšie poštovné a keď si záujemca balík nepreberie, zaplatíš ešte poplatok za vrátenie zásielky.

amajlik
autor
16. aug 2025
@magduska2

@amajlik Nemáš nejake vrece v ktorom tebe došla obj.?
Ale možeš kludne použiť čierne vrece,obrátenú igelitku" ..v podstate čokolvek cez čo nebude viediet obsah.Poriadne oblep a hotovo 😉

@magduska2 super 👍 diky

amajlik
autor
16. aug 2025
@ika02

Ahoj, neviem, akej hodnoty je tá bunda, ale lacné veci neposielaj na dobierku. Je drahšie poštovné a keď si záujemca balík nepreberie, zaplatíš ešte poplatok za vrátenie zásielky.

@ika02 a čo mám robiť, ja tiež nie som zástancom na dobierku, ale dotyčná silou mocou a aj blízko býva keby niečo tak nieje problém zájsť za ňou,ale ja nemôžem a áno ona lebo ťahá 12 hod. Musím veriť. A vetrovka 20€ a úplne nová

amajlik
autor
16. aug 2025
@sandra49

@amajlik zabal do potravinárskej fólie, tak zmenší svoj objem a potom to daj bud do tesco tašky naruby alebo do inej ppdobnej a zalep lepiacou páskou.. adresy kľudne napíš na papier a ten prilep na balík priesvitnou páskou.

@sandra49 dobrý nápad 👌 diky

ika02
16. aug 2025
@amajlik

@ika02 a čo mám robiť, ja tiež nie som zástancom na dobierku, ale dotyčná silou mocou a aj blízko býva keby niečo tak nieje problém zájsť za ňou,ale ja nemôžem a áno ona lebo ťahá 12 hod. Musím veriť. A vetrovka 20€ a úplne nová

@amajlik Daj si vopred uhradiť aspoň to poštovné a za bundu zaplatí pri prevzatí na pošte.