icon

Ako zabaliť zásielku pre Packeta?

26. máj 2025

Ahojte, prosim vas, ked chcem poslat zasielku cez packetu, mozem ju zabalit aj do niecoho ineho ako krabice, napr. pouzit plastovy material? Je to len 1 kus oblecenia. Vsade citam, ze to treba zabalit do kartonu. Chapem, ze je to najlepsi obal, aby sa tovar neposkodil pri preprave, ale ak sa jedna o kus oblecenia, ci v takom pripade mozem zvolit aj iny material ako krabica. Mam vela papierovych obalov zo Zalanda, v ktorych mi prisli zasielky, mozem pripadne pouzit aj to alebo plastovy obal? Musi to byt obal bez akehokolvek napisu? Ake mate skusenosti prosim? Co vam akceptovali a co popripade nie? Vdaka

jgk24
26. máj 2025

ja balim do plastoveho obalu od plienok 😃 alebo aj do velkej obalky, ak je to len jeden kus

janka_266
26. máj 2025

všetko berú, keď balím do niečoho igelitového, tak dávam dve vrstvy, nech sa to nepretrhne, dávam aj do krabíc, v ktorých mi niečo prišlo, aj do krabíc od spotrebičov :D čo nájdem :D im je to jedno, jedine treba odtrhnúť, alebo viditeľne preškrtnúť pôvodné čiarové kódy z doručovania, nech to nemätie kuriéra

autor
26. máj 2025
@janka_266

všetko berú, keď balím do niečoho igelitového, tak dávam dve vrstvy, nech sa to nepretrhne, dávam aj do krabíc, v ktorých mi niečo prišlo, aj do krabíc od spotrebičov :D čo nájdem :D im je to jedno, jedine treba odtrhnúť, alebo viditeľne preškrtnúť pôvodné čiarové kódy z doručovania, nech to nemätie kuriéra

@jgk24
@janka_266 super, dakujem vam 😉 zvykla som do igelitiek balit, napr. z Billy, ta je celkom pevna alebo co sme mali doma. Len som nevedela, co akceptuje packet okrem krabice, tam skusenost nemam

kikusenka1
26. máj 2025

Kľudne môžeš aj do tej billa tašky

mima73
26. máj 2025

ja som posielala minulý týždeň prvýkrát,zabalila som to do klasickej plastovej obálky a na ňu som nalepila papier s kódom,ktorý mi v apke packeta vygenerovala (nemám tlačiareň) a všetko bolo v poriadku 🙂

lauruska_sumienka
27. máj 2025

ja robim na vydajnom mieste a nam ludia nosia v kadecom balene 🙈 napr. v priesvitnom mikrotenovom sacku alebo nebalili vobec ked to bola nejaka original krabicka ale v klude do igelitky, obalky papierovej, co sa doma najde ale odporucam balit do niecoho pevnejsieho aby sa to nedalo raz dva pretrhnut ako obyc mikrotenak ci papier z letaku ;)

autor
27. máj 2025
@lauruska_sumienka

ja robim na vydajnom mieste a nam ludia nosia v kadecom balene 🙈 napr. v priesvitnom mikrotenovom sacku alebo nebalili vobec ked to bola nejaka original krabicka ale v klude do igelitky, obalky papierovej, co sa doma najde ale odporucam balit do niecoho pevnejsieho aby sa to nedalo raz dva pretrhnut ako obyc mikrotenak ci papier z letaku ;)

@lauruska_sumienka s balenim skusenosti mam, posielala som cez postu celkom casto, ci to bolo uz v raz pouzitych plastovych obalkach, pevnych igelitkach, atd, len som si chcela byt ista, ci aj packeta akceptuje nieco taketo. Predsalen, ked to vlozim do ich boxu, tak si chcem byt ista, ze mi to odtial aj vezmu 🙂