Ako zabezpečiť auto pred krádežou na sídlisku?
Ako ste riešili keď ste mali napr nové auto ale nemali ste garáž, stojíte s ním na sídlisku alebo pred domom. Nemali ste strach že vám ho ukradnú? Potrebujem nejak zabezpečiť auto lebo sa budem sťahovať kvôli práci a auto bude stať len tak pri menšej bytovke s pár parkovacími miestami.
VAM system, nie je sanca aby ho ukradli, stoji to cca 550 eur, my to mame, odporucam
@danielle21 ďakujem pekne pozriem to. Ako to funguje prosím?
@domiklik preto som dala “napríklad nové auto” to moje nieje nové ale nieje to bežná značka ktorú nájdeš stať pri bytovke.. preto mám z toho stresy.. a poistka sa moc neoplatí je to 9 ročne auto
@autor ja som mala tajný spínač pod sedadlom. Keby auto chceli naštartovať, nenastartuju pokiaľ by tu packu neotocili. Odpojili to z motora takže auto sa chovali akoby nevedelo nastartovat
Mame drahe auto bývame v centre chodia tu všeliaký a toto vôbec neriešime máme poistku na také veci hádam🤣🤣 ale ak tak odporúčam airtag.
@lev26 však to že neoplatí sa dávať na 9 ročne auto poistka. Neviem či sa to vôbec dá dať. Airtag je podľa mňa slabé zabezpečenie..
VAM
Daj si do google, vsetko sa dozvies na ich stranke.
@modrykolibrik toto je už bežná vec. Zlodeji ho vedia dohľadať
@colsami už som vypísala formulár a budú ma kontaktovať
My to mame na jednom aute (kupili sme ho s tym) ale manzel (co sa tymto veciam rozumie) bol velmi spokojny, povedal hned, ze to je top system, chodia si to k nim instalovat drahe auta aj z pomimo SK.
@colsami ako tak čítam tak fakt top.. ďakujem za rady snáď budem pokojne spávať 😂😂
mna zaujima ake mas auto. Viem, ze nechces machrovat ale prezrad prosim
@lija22 maserati
Známi si robia srandu že sa nemám báť keby s tým niekto v noci naštartuje tak zobudi polovicu ulice 😂
Najprv si treba uvedomiť, že 100%ne neochráni nič, ale je dobré znížiť pravdepodobnosť na čo najnižšie číslo, resp. kombináciou rôznych typov zabezpečenia odlákať typy zlodejov zameriavajúcich sa len na určitý typ zabezpečenia.
Vo všeobecnosti sa doporučuje kombinácia mechanického a elektronického zabezpečenia.
Ak sa k tomu pridá ešte sledovanie po krádeži, tak je to super.
Plus ešte: autá výraznejších farieb sa kradnú menej, zlodeji sú leniví, nebudú kradnúť autá, kde by sa ešte mali natrápiť, t.z. autá s polepmi/bordelom/nejakým poškodením sa kradnú minimálne.

Poistka