icon

Ako zafixovať lístky na kartóne?

janapeterjana
19. apr 2024

Maminy, robili sme s deťmi takúto srandu, ale tie lístky sa nám odliepajú. Neviete, ako by sme to celé zafixovali, nech to neodpadáva? Čo s tým? Viete mi niečo poradiť? Je to na kartóne.

Ako zafixovať lístky na kartóne?
chrobak7
19. apr 2024

@janapeterjana Tavnou pištoľou.

Alebo použiť transparentný silikón. Alebo transparentný chemoprén.

joe_mamma
Odpoveď bola odstránená
kacena4
19. apr 2024

neskusala si to pretret lakom? (nastriekat)

julinka65
19. apr 2024

tavna pistol? u nas sa vsetko s nou robi 😀

madeincssr
19. apr 2024

@janapeterjana musite pouzit pruzne lepidlo, lebo semienka sa zosusuju a krehke (nepruzne) lepidla odpadnu. Cize tak ako radia - transparentny silikon (niekde mozno kupite aj v malej tube, ako zubna pasta, resp. aj iny transparentny tmel v malej tube), alebo mozno aj lep z tavnej pistole bude mat dostatocnu pruznost. Aj chemopren by bol dobry, ale smrdi, musi sa naniest na obe plochy a hlavne musi sa nechat pred spojenim oboch lepenych materialov vyschnut/odvetrat aspon 5-10 min.

vyrovnanaosoba
19. apr 2024

Čím ste to lepili o kartón?

mamutka
19. apr 2024

@janapeterjana ja neviem čím prilepiť, ja len že je to veľmi pekne 😍

janapeterjana
autor
19. apr 2024

@vyrovnanaosoba na kartón som dala obojstrannú lepiacu pásku 😀 čiže to je tam len tak provizórne. Ale páčil sa nám výsledok, tak som rozmýšľala, či sa to nedá niečím zaliať, niečo ako želatína, aby to proste boli vidieť.

madeincssr
19. apr 2024

@janapeterjana na zalievanie poskladanych puzzle sa predava taky transparentny lak, ked si to niekto chce dat ako obraz. Ale bude to potom asi trochu leskle.

vsadeviem
Odpoveď bola odstránená
margotka17
19. apr 2024

@julinka65 aj ja všetko lepim tavnou pištoľou.

vyrovnanaosoba
19. apr 2024

@janapeterjana tekuté sklo?