Ako zafixovať lístky na kartóne?
Maminy, robili sme s deťmi takúto srandu, ale tie lístky sa nám odliepajú. Neviete, ako by sme to celé zafixovali, nech to neodpadáva? Čo s tým? Viete mi niečo poradiť? Je to na kartóne.

neskusala si to pretret lakom? (nastriekat)
tavna pistol? u nas sa vsetko s nou robi 😀
@janapeterjana musite pouzit pruzne lepidlo, lebo semienka sa zosusuju a krehke (nepruzne) lepidla odpadnu. Cize tak ako radia - transparentny silikon (niekde mozno kupite aj v malej tube, ako zubna pasta, resp. aj iny transparentny tmel v malej tube), alebo mozno aj lep z tavnej pistole bude mat dostatocnu pruznost. Aj chemopren by bol dobry, ale smrdi, musi sa naniest na obe plochy a hlavne musi sa nechat pred spojenim oboch lepenych materialov vyschnut/odvetrat aspon 5-10 min.
Čím ste to lepili o kartón?
@janapeterjana ja neviem čím prilepiť, ja len že je to veľmi pekne 😍
@vyrovnanaosoba na kartón som dala obojstrannú lepiacu pásku 😀 čiže to je tam len tak provizórne. Ale páčil sa nám výsledok, tak som rozmýšľala, či sa to nedá niečím zaliať, niečo ako želatína, aby to proste boli vidieť.
@janapeterjana na zalievanie poskladanych puzzle sa predava taky transparentny lak, ked si to niekto chce dat ako obraz. Ale bude to potom asi trochu leskle.
@julinka65 aj ja všetko lepim tavnou pištoľou.
@janapeterjana tekuté sklo?

@janapeterjana Tavnou pištoľou.
Alebo použiť transparentný silikón. Alebo transparentný chemoprén.