Ako získať najlacnejšie poštovné pre bazarové oblečenie?
Ahojte
Prosím Vás ako jevto teraz s posielaním cez poštu.Aké je najlacnejšie poštovné keď chcem poslať cez bazar oblečenie a hmotnosť jecdo 500g.Ďakujem za radu vopred.
už sa ani neoplati kupovať nič pre cenu vysokeho poštovneho.
Ak veci zabalíš naplocho do výšky 3 cm, tak môžeš odoslať ako obyčajnú zásielku za 2€.
Doporučená zásielka 3 Eurá
Balík na poštu 3,10
včera som posielala ako list - ale zmestilo sa do 3 cm…
Bolo 1,30 eur neskôr už 1,60 eur a teraz je 2 krát toľko riadne predražene.Predtým som obyčajne kupovala vždy teraz nič ani nepamätam že čo som kupovala no už dávno nič.A odradza ma cena poštovneho.Ked tovar u predavajucej je lacnejši pomaly ako pošta.A myslím si že sa tu ťažko predava predavajucim na MK kôli pošte.Hlavne takým čo predtým každý deň predali čosi a teraz kôli pošte nepredaju takmer nič.
Bolo 1,30 eur neskôr už 1,60 eur a teraz je 2 krát toľko riadne predražene.Predtým som obyčajne kupovala vždy teraz nič ani nepamätam že čo som kupovala no už dávno nič.A odradza ma cena poštovneho.Ked tovar u predavajucej je lacnejši pomaly ako pošta.A myslím si že sa tu ťažko predava predavajucim na MK kôli pošte.Hlavne takým čo predtým každý deň predali čosi a teraz kôli pošte nepredaju takmer nič.
@alickapusinka presne, tovar 3€ a poštovné 3,50…
Packeta 3,40
Osobne darovat. Win win
@alickapusinka presne, tovar 3€ a poštovné 3,50…
@biba_18 šialene ceny.Určite najviac posielali do 500 g tak toto urobili.Naschval.
Ceny vysoké, ale stále je pošta najlacnejšia možnosť
Doporučená zásielka 3 Eurá
Balík na poštu 3,10
@patka06, vdaka za prehľad cien.
Teraz som to hľadala na stránke posty a maju to nejaké prerobené 🙈
Vôbec som sa tam nevedela vyznať a ani mi neukazovalo ceny pre jednotlivé druhy poštovneho 🤷
@patka06, vdaka za prehľad cien.
Teraz som to hľadala na stránke posty a maju to nejaké prerobené 🙈
Vôbec som sa tam nevedela vyznať a ani mi neukazovalo ceny pre jednotlivé druhy poštovneho 🤷
@camelie12 áno, už vyzerá stránka inak
v ľavom stĺpčeku si vyplníš info o zásielke - vpravo vidíš možnosti poslania aj s cenami
https://www.posta.sk/cennik
@camelie12 áno, už vyzerá stránka inak
v ľavom stĺpčeku si vyplníš info o zásielke - vpravo vidíš možnosti poslania aj s cenami
https://www.posta.sk/cennik
@patka06, aj tak tam nevidím konkrétne ceny, keď všetko vypíšem 🤷
Najlepšie predávať a posielať cez nemenovanú aplikáciu, tam je poštovné 1,35€

3,50