Ako získať späť darček pre dcéru z Mall?
21. dec 2023
Ahojte. Skúšam šťastie aj tu. Čakám z mall objednávku už mesiac včera prišla a samozrejme v packete zamenili balíky. Je tam darček pre dcéru, ktorý si strašne želala😢Mne prišla odsavačka mlieka🙈Ja som stiahla prelepený štítok a hneď cez massenger som pani našla a dnes jej poslala balík ale ak ma niekto má náš, tak packeta posiela naspat na sklad a potom opäť až nám čiže do Vianoc nehrozí. Sú tam 4 veci. Ak niekomu došiel taký balík prosím napíšte mi súkromne. Sme z východu si pôjdeme po neho hocikam. Všade je to už vypredané😢

@deniska14 čo mam skusenosti, tak neposielať cez Z-box. Baliky odvezie auto do depa, tam sú asi brigádnici, rozpytuju sa, nevenuju sa praci a polepia balíky nespravne. Treba to odniesť do kamennej pobočky, tam to pred tebou olepia a príde k spravnemu príjemcovi. Viem, ty si prijimatelka a teraz to nevieš ovplyvniť. Treba podať reklamaciu. Je to tam banda debilov. Mne teraz posielala e-shop z bratislavy tovar do bratislavy tak, že to odviezli do depa v Strečne. Našťastie to mam už doma, to nebola zamena ako taka. Ked som písal sťažnost, tak som im napísal, žeby sa patrilo aj ospravedlniť. Ale kdeže.