Ako zistím, či si niekto zablokoval moje číslo?
Dobrý deň,
viete mi povedať, ako viem zistiť, že si človek zablokoval moje číslo? Možno to tak vôbec nie je. Zavolala som a zaznelo: “Volané číslo je momentálne nedostupné.” Len ma tak napadlo, že zvyčajne tam zaznie aj: “Zavolejte neskôr, prosím.”, a to tam nebolo. Osoba, ktorej som volala, je zvyčajne neustále dostupná.
@anonym_autor keď si ťa zablokuje,je obsadzovaní tón
Skús si zablokovať napr sestru,manžela ,vyskúšaj zavolať a budeš vidieť.
A odblokuj naspäť
Počkaj či sa ti ozve.
Ak si ťa zablokuje budeš počuť v telefóne že číslo je obsadené 🤌🏻 poznám
Ďakujem za odpovede… tak či tak mi je z toho akosi nepríjemne 🥴
@anonym_autor kks z čoho ti je neprijemne? Co človek nema právo byť niekedy nedostupný? Možno je na mieste kde nema signál. Keby si bola blokovana počuješ obsadzovaci ton a nie nejakú hlášku
@anonym_autor tak to zistíš ze v nastaveniach si dáš ze voláš ako súkromné číslo ked zazvoní tak si bloknuta
Nie takto sa to neprejavuje. Totiž pri blokovanom čísle k spojenie ani nedôjde. Jednoducho to ani nezazvoní. Automaticky sa to ukončí bez spojenia. Nie je tam žiadna hláška.
@anonym_autor ja ked som bol bloknuty tak raz zazvonilo a potom obsadzovaci tón. Následne som si nastavil telefón na súkromné cislo a dotyčnému telefón zvonil. A bolo jasné ze mam BAN
@anonym_autor vybitý telefón bude výhovorka😇
Je vypnutý.
keď je nedostupný tak je nedostupný 🤷♀️
@anonym_autor Tebe to normalne zvoni. Nevies o tom, ze si blokovana. Tomu druhemu to nezvoni.

To vyzerá na vypnutý mohol skôr. Zavolaj z iného čísla, čo sa ti ozve.